Cosmoderm

Wednesday, December 17, 2008

hola...

assalamualaikum semua,
hari ni genap lah 2 hari aku bergelar seorang blogger, aku masih tercari2 rentak untuk memulakan post aku yang pertama... hmm... aku pun tak tau apa nak tulis, aku sangat bingung sekarang ni...
aarrrgghh....

actually tak pernah terlintas d fikiran aku untuk menjadi seorang blogger ni, cuma setelah aku membaca blog kakak2 aku, terdetik plak di hati dan sanubari ini untuk mengikut jejak mereka (skema sungguh ayat aku ni), macam best jer....

hmm...
aku dah ngantuk ni, esok je lah aku sambung cerita aku ok?
chaloo...

1 comment:

Cik Sue said...

fuhhhh ayatnya heheheheh yeayyyy sampai sini jugak akhirnya hahahha....