Cosmoderm

Tuesday, June 14, 2011

Aku & Isteriku

Assalamualaikum Semua...

Alhamdulillah hari ni aku rasa amat segar sekali kerana setelah menggantikan tidur *uwaaa macam ganti puasa pulekkk* yang tertunggak kelmarin. Maka encik panda sudah tidak ada lagi untuk hari ini, hari ini je ok? hari esok lusa tulat mungkin aku akan jadi panda balik. Hari ni aku jadi Honda dalam cerita street fighter je... namun sila ambik maklum ye bahawa gambar di bawah itu bukan lah gambar aku, itu adalaha orang lain, walaupun badan errr... err... walaupun badan aku jauh lebih kecik dari mamat tu... wuhuehuehue...

Hari ni aku nak cerita pasal kisah aku dan isteriku. *bila masa aku kawen??* ok, for those who still don't know, isteri yang aku maksudkan adalah KAMERA kesayangan aku. Buat masa ni itulah partner tidur aku, itulah partner makan aku, itulah partner jalan2 aku, partner cari makan aku. Banyak masa aku dihabiskan bersamanya... Oh, kameraku ai lebiu beri mac... :-) wuhuehuehue...

Kadang2 aku terfikir macam mana aku leh minat dalam bidang fotografi nih? Rupa2nya dolu2 zaman aku belum lahir lagi bapa aku memang seorang yang suka mengambil gambar, malah bapa aku ada sebijik kamera yang besar *time tu masih guna filem lagi la..*. Ini pun aku dapat tau dari makcik2 pakcik2 aku yang cerita. Well, mana tumpahnya kuah kalau x ke langkawi kan?? hehehehe...

Dengan kamera ni jugalah aku mencari extra income demi menampung kos hidup yang makin meninggi kat KL nih, kalau nak harapkan duit gaji memang cukup2 makan je lah, ada masa memang x cukup makan pun. hohoho... Maka dengan berbekalkan kamera itu aku bersama dua lagi rakan menubuhkan SR PHOTOGRAPHY yang mana kami menawarkan perkhidmatan jurgambar bagi berbagai2 acara seperti perkahwinan, pertunangan, sambutan hari lahir, reunion, family@friends outdoor, dinner, errr... macam2 lagi lah pada harga yang amat berpatutan. Boleh check dekat link ni ye http://srphotoz.blogspot.com .


mari saksikan aksi2 menarik aku bersama isteriku err.. kameraku ini...


ketika honeymoon di paris bridge *padahal jambatan PICC je...


Aku & dirimu


Lagi...
In Full Uniform

ok guys, aku nak gi bekpes dulu, pagi ni ada kerja yang harus diselesaikan. kang senang2 aku masuk lagi nak hapdet mana yang patut.

see you guys soon

chow!

No comments: