PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Wednesday, June 8, 2011

Kebosanan Melanda

Assalamu'alaikum semua,

wohooo, lamanya tak update blog ni... sudah sunyi sepi jadinya. akibat kebosanan super yang melanda, akhirnya barulah terdetik di hati ini untuk kembali ber'blog'2 ni. Perkara ini juga akibat daripada terlupa login password. Maafkan diriku di at
as kealpaan ini, sesungguhnya tidak ada manusia yang sempurna.

sebenarnya banyak yang hendak aku ceritakan di
sini, namun akibat limpahan idea yang mencurah2 bagai air terjun (ini sudah melampau), aku sendiri tidak tahu mana satu cerita yang aku masukkan dulu. Serabut... serabut...

Namun jangan risau wahai followers sekalian
, blog ini pasti akan aktif kembali dengan intipati yang menarik, yang pasti sarat dengan pelbagai emosi ;- suka, duka, gembira, sedih (urmmm bukan sama ke tu???) ketawa, tangis dan lain2...

gambar2 juga akan disertakan skali sebagai peny
eri blog ni, almaklumlah asyik pot pet pot pet je kat dalam blog ni... gambar langsung tidak disertakan, umpama makan tak kenyang, tidur tak nyenyak, mandi tak basah (sah2 auta), bersin tak jadi, gatal tak digaru, berak tak basuh (WTH???), jemur baju tak kering (suda makin merapu si razi nih), joging tak keluar peluh, *razi, sudah2 la tu merapu, straight to the point okay??

oh well, diharap post kali akan jadi pemangkin se
mangat untuk aku memberikan post2 yang lebih menarik, meletup dan vogue ala2 Amber Chia sedang posing sambil badannya dicat ala2 kulit harimau sempena kempen PETA, boleh??? hehehe... auummmm!!!!!


ok guys, see you in the next post yah... perut sudah semakin lapar, ermmm apa yang harus aku makan untuk lunch ni... any suggestions??

Char Kueh Teow

Ayam Goreng Berempah

OMG, razi!!!!! dah dah... pergilah makan... jangan merapu rapu lagi....
bubyeee..... kawan2... out to lunch... :P

No comments: