PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Wednesday, June 15, 2011

OH TIDAK!!!!

Assalamualaikum semua,

Hari aku bermula dengan tidak begitu baik hari ni...


PERTAMA:
Aku terbangun awal sebelum alarm berbunyi. Biasanya pagi2 aku bangun jam 5.15, tapi disebabkan aku terbangun jam 4.50 pagi tadi, maka aku terus takleh sambung balik tidur. Maka dengan rasa redha aku terus bermain game angry bird sampai lah jam 5.15 barulah aku gi mandi manda. Nasib baik aku tak tertidur dalam LRT, klu x komfem aku terlepas sampai ke sri petaling... huhuhuhu...

yang ni bukan tertidur dah ni, siap bawak toto bagai....

huduhnyeee...


KEDUA:
hari ni adalah hari batik sedunia, maka dukacitanya aku ingin mengumumkan bahawa.... AKU LUPA PAKAI BAJU BATIK!!!!! arggghhhh... cemaner aku leh lupa plak ni??? maka dengan itu aku terpaksa lah meng'cover' dengan memakai jaket kesayangan aku yang berwarna oren ni haa... nasib baik hari bos2 takde kat opis, so aku selamat lah sket... wuhuehuehue...

hmmm... x pernah2 aku lupa pakai baju batik...

Maka dengan rasa tawadhuk nye aku memikirkan, apa punca sampai macam2 hal jadi kat aku hari ni. Dari sudut pemerhatian aku akhirnya dapat disimpulkan bahawa. Kejadian Gerhana Bulan kemungkinan menjadi punca aku jadi kelam kabut hari ni *salahkan gerhana pulak, padahal diri sendiri x betul...* al-maklumlah, puteri bulan lah katakann... ala2 sailormoon gitu... ahakzzz....

aura gerhana bulan yang mengganggu 'biology clock' aku... hohoho...

puteri bulan gitu... ko ade???? hahahhaa...

ok lah kawan2, perut aku sudah mengeluarkan bunyi menandakan bahawa dia minta untuk diisi. maka otak aku menganalisis data dari perut lalu mentafsirkannya sebagai LAPAR. Maka saraf2 aku terus menggerakkan kaki aku untuk menuju ke cafe dan membeli makanan... tetapi sebelum itu aku harus click 'PUBLISH POST'. hehehhehe...

see you guys soon...

chow!

No comments: