PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Monday, January 30, 2012

Lagu apa yang aku sedang dengar sekarang...

Wuhhuuu.... Gile rajin aku post entry hari ni, masuk entry ni je dah 4 posting. Well, idea sedang mencurah-curah bagaikan hingus yang tidak henti-henti mengalir keluar dari lubang hidung (macam takde benda lain nak diumpamakan!!).

Kali ni aku nak sembang mengenai lagu apa yang aku sedang dengar sekarang yang berjaya menarik perhatian aku, suaranya pada aku berada pada kelas yang tersendiri. Mana2 perempuan yang mendengar suaranya pasti akan cair seperti kiub ais yang diletakkan di dalam kuali yang panas (bukan main tinggi lagi imaginasi ko razi...), lelaki pun mungkin ada jugak yang cair kut, yang ala2 'hadek2' & tidak ketinggalan 'cik GAYah', hehehe...

Penyanyi itu ialah......... jeng! jeng! jeng!


*bunyi tepukan gemuruh* Iya tuan2 & puan semua, inilah penyanyi yang aku maksudkan. Seperti yang tertera pada gambar tersebut, namanya ialah Lucky, tapi yang penuhnya ialah Lucky Octavian, lebih lanjut klik sini. Merupakan peserta Indonesian Idol musim pertama, mampu menyanyikan lagu berentak Jazz dengan amat bagus sekali. Lagu yang aku maksudkan bertajuk "cintaku", namun sedih tidak dapat aku temui lagu ini di youtube, meh aku bagi link download mp3 klik sini pulak.

Meh aku tepek sket lirik lagunya
CINTAKU - LUCKY OCTAVIAN

Kan Kujalin lagu
Bingkisan kalbuku
Bagi insan dunia
Yang mengangungkan cinta

Betapa nikmatnya
Dicumbu asmara
Bagai embun pagi
yang menyentuh rerumputan

Oohhh cinta, akan kuberikan bagi hatimu yang damai
Cintaku, gelora asmara, seindah lembayung senja
Tiada ada yang kuasa melebihi
Indahnya, nikmat bercinta...

nanti aku rekod nyanyian aku lepas tu aku upload ok? jangan kutuk plak, suara aku biasa2 je...






No comments: