PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Wednesday, January 25, 2012

migrain...

seksa sungguh bila migrain ni, sampai muntah2 aku dibuatnya, jalan pun tak betul, macam mabuk minum todi... *aku sendiri pun tak pernah tengok orang mabuk minum todi sedang berjalan....

padahal dulu2, aku tak pernah ada migrain, rasanya aku first time kena time aku tingkatan 1 dulu, nangis2 jugak la aku, time tu ingat macam kena kanser otak je, walhal migrain je pun.

dah macam2 simptom migrain aku dah kena, muntah2, mengidam makan masin2, morning sickness... (macam salah simptom je ni....), dah macam pompuan pregnant plak. Aku pernah muntah bila kena migrain, tapi paling teruk aku rasa bila kena migrain ialah sampai hidung aku berdarah. Bukan main panik lagi aku time tu, tapi aku buat research jugak, rupanya bukan aku sorang je yang pernah kena macam tu.

adoooiiii.... i need a doctor... T_T

No comments: