PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Tuesday, January 10, 2012

Perkhidmatan Berbayar...

Assalamu'alaikum wbt semua,

Sejak akhir-akhir ni entry aku agak emotional, lebih kepada emosi MARAH.
Oh well, setiap manusia ada perasaan yang berbagai kan? siapa2 manusia yang tidak pernah merasa marah? so, aku pun tidak terkecuali daripada rasa marah. Memandangkan hari ini aku terasa malas untuk bersuara meluahkan rasa marah aku, maka yang menjadi mangsa adalah....... tidak lain tidak bukan.....


 ye tuan-tuan / puan-puan sekalian... wall facebook aku... meh aku selit sket luahan hati aku...

Terfikir plak akan cadangan Roslizan, kalau lah betul setiap pertolongan tu aku 'charge', boleh jadi jutawan aku beb! berapa banyak kali dah aku tolong orang, tapi tak dihargai langsung! Baik aku kenakan bayaran untuk setiap pertolongan tu, senang cerita, so next time takdelah kau nak terhegeh-hegeh nak tebalkan muka nak meryau-rayu nak mintak tolong kat aku, tak payah aku susah-susah nak kerja pejabat, tak payah aku tengok muka-muka orang yang menyakitkan hati kat pejabat ni kan? (2-3 orang je pun).

Kepada orang yang dimaksudkan itu, kau memang such a DRAMA KING!!!! time kau susah, bukan main melekat dengan aku, layan aku BAEEEKKK PUNYAAAAA, tapi bila dah senang sikit, kau boleh buat aku macam tak wujud, lepas tu siap buat cerita buruk pasal aku! APA KES? Dasar manusia yang tak pernah bersyukur, macam tu la...

Well, it won't be long sebab aku akan tetap pindah balik ke tanah tempat lahir aku. Aku dah bosan  & menyampah dengan segelintir manusia yang cukup HIPOKRIT.  Zaman sekarang ni, susah nak mencari kawan sejati, ramai orang yang berkawan kerana mempunyai agenda tersendiri untuk kepentingan sendiri. Bila madu habis sepah pun dibuang! Akhirnya aku dianggap sebagai orang JAHAT dalam DRAMA yang bertajuk SIAL LA! PTUII!!!!!

kepada Mr Hazry Sabtu, thanks boss tolong sabarkan saya... hehehehe....

And to Roslizan Bakri, thanks for making me smile again...







No comments: