PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Monday, February 6, 2012

aiyoyo....

Assalamu'alaikum semua,

maafkan daku di atas ketiadaan entry semalam, bukan apa time aku sedang menaip ni aku baru je sampai dari muar, memenuhi undangan perkahwinan member aku yang bernama din.

perjalanan bermula sabtu petang dari putrajaya, kitorang konvoi (2 kereta still boleh consider konvoi tak?) Dengan bolox & family, memandangkan kitorang tak tahu sangat jalan,  kitorang ikut bolok je sebab tempat acara tu dekat dengan rumah mentuanya. perjalanan agak lancar, cuma sedikit sesak sebelum sampai seremban, lepas tu jalan clear je.

khairul & asrul

kak ju (wife bolok) & faiz

Nak jadikan cerita, asrul (tuan punya blog http://kampung-kameq.blogspot.com) terlupa bawak tuala, maka berhenti lah kitorang kat r&r ayer keroh, melaka. Cari punya cari tak jumpa2, so bolok pun bagitau nanti kitorang akan berhenti makan kat pagoh, sebab kat sana dah dekat dengan rumah mentua dia, so di sana asrul pun dapat lah cari tuala mandi, happy sungguh asrul dapat tuala wanita baru.... eeehhhh!!!! tuala mandi baru.... :p *gambar2 di atas tu time kitorang kat pekan pagoh*

so akibat penat yang teramat, kitorang lepak la kat rumah mentua bolok merangkap parents kak ju, juga merangkap atuk & nenek kepada faiz, juga merangkap tuan punya homestay di situ. (berapa banyak 'merangkap' daaa.....)

siot, aku tertidur... kang sambung lagi ye, penat gile nih...

No comments: