PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Thursday, February 2, 2012

Apple IPhone for my birthday?


sekarang ni bermacam2 prediction orang ramai mengenai rekabentuk telefon pintar jenama apple ni, ada yang menarik, yang tak menarik, yang terlebih canggih, errr pendek kata macam2 lah rekabentuk ramalan orang ramai ni. Meh kita tengok betapa kreatifnya mereka ini;-







Anyway, ada sape2 tak yang nak hadiahkan aku iPhone 5 untuk birthday aku nanti *eleh, birthday pun lambat lagi*. Takde maknanye orang nak belikan aku iPhone, baik diorang beli untuk diri sendiri je kan? hahaha... *dalam hati masih mengharap*

No comments: