PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Thursday, February 9, 2012

Off to Kluang

wuuhhuuu... dalam beberapa jam lagi aku akan bertolak ke Kluang.

So kemungkinan besar blog ini akan sunyi seketika. Kalau tempat event tu ada wi-fi, leh lah aku update blog memandangkan aku terlalu sibuk sampai lupa nak bayar broadband. hahaha... *padan muka*

So kengkawan bloggers semua, jumpa lagi InsyaAllah dalam 3 hari lagi ye...

Kluang, here i come!!!!

Assalamu'alaikum...

2 comments:

ilovekampungku said...

ok..see u soon..tangkap gambo cantik-cantik

razzwey said...

ok, dah balik dari kluang dah pun... tak sempat nak update lagi, esok kena g melaka pulak dah... huhuhu...