Cosmoderm

Tuesday, February 14, 2012

pengurusan masa...

wuhhuuu... setelah bertahun lamanya aku tak pergi melaka, akhirnya ini lah kali kedua aku pergi melaka, kali terakhir aku pergi melaka rasanya time aku zaman tadika kot...

namun kali ni kehadiran aku ke melaka kali ini bukan kerana bercuti, tetapi untuk menghadiri kursus.

kursus pengurusan masa 'sedetik lebih' nama kursus tu, kawan aku cakap, kursus anuar zain. hohoho...

kini aku dah boleh urus masa dengan cemerlang dah, sambil ceramah masih sempat update blog... hebaaaatttttt....

2 comments:

hizat_shakila said...

hebat!! pengurusan masa y berkesan tu..sambil ceramah sambil update blog..ekekek... good job
:-)

razzwey said...

hahahaha... haruslah gunakan ilmu dengan sepenuhnya kan? hahahaha....