Cosmoderm

Friday, February 3, 2012

What The Fish???

Pernah tak bila korang pergi restoran, order benda lain tapi dapat benda lain? Bila kita explain yang dia tersilap, dia tak nak mengaku salah, konon mengatakan aku yang silap order. 

aku order CLASSIC FLOAT

benda alah yang ada aiskrim tu...
tapi yang aku dapat ialah WHITE COFEE

benda cinonet ni yang dia bagi
selidik punya selidik, waiter tu baru kerja di situ & kalau tengok name tag dia, bukan nama orang malaysia pun. Ala2 nama orang nepal gitu. Takpe kali ni aku maafkan, next time aku order, aku tulis guna HURUF BESAR YANG AMAT bagi ko tengok betul2, kalau masih salah jugak, aku  pergi makan tempat lain lah ye...

2 comments:

hizat_shakila said...

sabar2 razi..dia baru je blajar ckp melayu tu..baru blajar amik order...

razzwey said...

hohoho... bagi can je la, budak baru la katakan...