PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Thursday, May 17, 2012

Buah Tangan Terbaru Aman Wan...

video
assalamu'alaikum wbt semua...

bermula 27hb April hingga 6hb Mei 2012 telah berlangsung Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur bertempat di PWTC. Tahun lepas aku berpeluang untk pergi, dan Alhamdulillah tahun ini aku masih berpeluang untuk menyertai pesta buku yang terbesar di asia ini.

Jika tahun lepas aku hanya datang untk suka2, kali ini aku datang untk memberi sokongan kepada rakan aku yang secara rasminya telah bergelar PEKOMIK. siapa agaknya orang itu? Alaaahh korang mesti mesti kenal punya, sebab individu ini juga aku ceritakan dalam entry aku sebelum ini... masih tak tahu lagi????? Dia lah Aman Wan....

Aman telah berjaya menghasilkan komiknya yang pertama iaitu Lawak Sekolah, tapi komik ini bukan sekadar komik je tau, ianya bergabung dengan Novel hasil nukilan penulis terkenal Ain Maisarah & Azanil Fitri... Maka terhasil lah...... NOMIK (novel+komik). yeaayyyyy.....

bersama penulis Ain Maisarah

Oh yeahhh... Aku & Aman Wan...

Team Kedai Pink Ain Maisarah

Akhirnya....

Ucapan seorang gangster kepada seorang gangster...
sebagai rakan, aku berbangga dengan kejayaan nya sekarang, dan aku akan terus menyokongnya, tak kira lah samada sokongan terhadap komik beliau, malah video2 nya di youtube jugak, blog, twitter, facebook.

4 comments:

Aman Wan said...

Terima kasih razi! Kau memang supportive! Terharu wehh. Aku harap ko juga success dengan impian ko. Aku akan sokong juga! Pasti! Bt, kalau sudi, kau revie2 la nomik itu. Boleh aku baiki akan datang jika ada kekurangan.

Apapun, terima kasih banyak2 razi! XD

ejulz said...

xde peluang nak pegi..

razzwey said...

sama2, gangster harus support sesama gangster... hehehe... don't worry aku akan revie2 nomik 'Lawak Sekolah' tu, setakat ni aku baca berulang2 dah, tetap x bosan... Almaklumlah aku ni "Hantu Komik, Kaki Novel" hohoho...

Semoga lebih success... yeayyy!!!

*p/s: bila aku nak belanje ko kFC neh? koh koh koh...

razzwey said...

bukan aku ada ajak ko ke hari tu? hohoho...