PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Sunday, October 14, 2012

Terima kasih encik Boni Kacak!

Assalamualaikum semua,

Letih sangat badan aku sejak akhir2 ni, bermula dari hari Jumaat lepas sampailah ke hari ini. Rasanya kalau aku dapat tilam nih, boleh tido 48 Jam non stop woo... Nak kejutkan aku, terpaksa la cari puteri raja cium aku, ala2 dongeng Sleeping Macho.. koh koh koh... (Perasan lebih pulak ko razi ooiii)

Tapi kali ini aku tak nak cerita kenapa aku mengalami keputihan yang amat sangat... errr, maksud aku keletihan, ye tuan2 & puan2 sekalian, KELETIHAN! hohoho... 

Entry2 aku sebelum ni aku fokuskan kepada Team Penyamun Inc saja kan? kali ini masih lagi tentang Penyamun Inc., tetapi liputan ini adalah daripada seorang blogger yang juga seorang vlogger terkenal tanah air iaitu Encik Boni Kacak. (<------ klik situ kalau nak pergi blog beliau) hohoho...


Pengalaman berjumpa dengan beliau adalah satu pengalaman yang menarik disamping dapat berkongsi ilmu sebagai seorang blogger yang berjaya. Terima kasih juga kepada Enche' Boni Kacak di atas kesudian anda berada di lokasi dari mula hingga selesai. Anda memang Ohsem!!!

Chalooo....

2 comments:

boni kacak said...

hahahaha. aku yang patut berterima kasih sebab sudi menjemput aku ke lokasi pengambaran. baru aku tau keadaan sebenar macam mana nak hasilkan sesebuah shortfilm..hehehe.. err, aku blogger picisan je. jangan cakap terkenal.hehehe.. tak tercapai lagi tahap tu.jauh untuk dikejar lagi.

razzwey said...

hohoho... lepas ni boleh la kita bekerjasama lagi. kalau ada masa free boleh gi ngeteh sesama.... :-D