PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Monday, November 12, 2012

Apa Kaitan Aku dengan HIV/AIDS?

Assalamualaikum semua,
Hari ni baru lah ada sedikit masa untuk membuat entry, almaklumlah busy sangat dengan shooting sana, shooting sini, macam artis daaa... Tapi takpe, sebab minat punya pasal, aku tak kisah pun, malah aku enjoy sangat...
Tapi entry aku kali ini bukan pasal short filem terbaru. Topik kali ini lebih serius, aku menjalankan tugas aku sebagai manusia yang bertanggungjawab untuk menyebarkan info-info berguna berkaitan dengn HIV/AIDS. *serius tak? serius tak? hohoho...

Tapi aku nak buat style lain sket, tak best lah bagi info guna point2 je kan? Yang penting bukan Oppa Gangnam Style ye? hohoho...


hohohoo... Mesej kemasyarakatan ini dibawakan untuk khas untuk anda demi menyokong Majlis AIDS Malaysia & Red Ribbon Youth Club.

Sempena Sambutan Hari AIDS Sedunia yang disambut pada 1hb Disember 2012 ini, saya selaku Blogger Rasmi menjemput anda semua untuk sama-sama kita meriahkan sambutan Hari AIDS Sedunia bertempat di BERJAYA TIMES SQUARE. 

Terdapat berbagai aktiviti-aktiviti yang dijalankan pada hari tersebut, dan tidak ketinggalan juga kehadiran selebriti-selebriti tanah air juga akan memeriahkan sambutan ini.

Aaron Aziz merupakan salah seorang Celebrity Supporters

Untuk sebarang maklumat lanjut, anda boleh layari laman-laman berikut:-

Facebook Page Red Ribbon Youth Club : https://www.facebook.com/RedRibbonYouthClub
Facebook Page Malaysian AIDS Council : https://www.facebook.com/Malaysian.AIDS.Council

Come and Join Us, Show Them Your Love & Care!