PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Tuesday, April 16, 2013

Doa Segala Penawar

Sumber dari http://www.darussyifa.org

Assalamu'alaikum semua...

Agak lama juga aku tak update sebarang entry kan? Rindu pula nak berceloteh macam selalu. Buat masa ni aku mungkin agak sepi sikit dari sebarang update, tak kira facebook, twitter, instagram, keek, youtube, wechat & lain2, atas sebab kualiti kesihatan aku yang semakin merosot sejak akhir2 ni. Ditambah pula dengan Henpon yang rosak, Tab yang rosak, dan iPad yang hanya boleh berfungsi bila ada Wifi je...

Mohon untuk kita sama2 berdoa, semoga aku akan sihat seperti sediakala. Aku juga akan doakan semoga kesihatan anda semua juga sentiasa terpelihara. Rasanya tak perlulah aku nak umumkan apa sakit yang aku alami, biarlah itu menjadi rahsia. Hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalas jasa baik anda semua, semoga anda semua sentiasa dirahmati olehNYA, Amin...


No comments: