PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Thursday, July 18, 2013

Baju Raya Aku Hanya Sehelai T-Shirt...

Assalamualaikum,

Bunyi tajuk di atas macam sedih je kan? Tapi takde lah sedih mana pun sebab raya tahun lepas pun aku tak beli baju melayu, t-shirt je. Tapi apa2pun aku bersyukur atas rezeki darinya. Terkejut juga aku, sebab aku ni jarang sangat lah nak terima parcel kat opis ni. Ye lah, aku ni pun bukan kaki shopping online...

Suspen je...

Hasil dari pada pemerhatian, aku bukak la bungkusan tu... Dan ini lah diaaa....
T-shirt Kelab Blogger Ben Ashaari
Maka ini lah Baju Raya aku untuk tahun ini... hahahahaa....

Terima Kasih Abang Ben Ashaari... 

6 comments:

ejulz said...

perghhh.. berapa ko buat zi?

razzwey razz said...

Ejulz,

Aku buat sehelai je... LOL....
hahahahaa...

Rm30, penghantaran percuma...

Hidayah said...

betul..bynyi title mcm sedih sangat...

razzwey razz said...

Kak Dayah, nak raih simpati... kot2 ada butik nak sponsor baju melayu kan? LOL!!! hahaha...

Rawlins GLAM said...

Bestnya
Tahun nie saya pakai jubah je.
Senang sikit.
ehehehe
Sila singgah entry saya juga ye. TQ

razzwey razz said...

Rawlins,

Baru nak plan pakai jubah je raya tahun ni.... best skit... berangin je...
hehehehe...