PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Tuesday, July 2, 2013

Terharu bila ada produk sendiri... walaupuuuuuunnnnnnn.....

Siapa yang tidak terharu tatkala terlihat produk yang menggunakan nama kita sendiri menjadi jenama kan? Kini barulah aku faham perasaan Dato' Siti Nurhaliza apabila produknya Simplysiti dipasarkan di seluruh negara.

sumber gambar: aku print screen dari website www.simplysiti.com.my

Kini sudah tiba masanya untuk aku merasakan perkara yang sama juga bila Chip Penyamun iaitu Abang Bophairy telah menemui gambar ini. Tanpa disedari air mata aku berderai kerana terharu... "Agaknya macam nilah perasaan Dato' Siti Nurhaliza semasa pelancaran produk Simplysiti beliau kan?" (lebih kurang macam tulah apa yang aku cakap, dalam hati je...) Ini lah produk yang dimaksudkan....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

JUS EPAL RAZI
JUS EPAL RAZI!!!!!!! MASKOT SUKAN SEKOLAH MANA LAH NI!!!! HAHAHAHAA....
Ok, sebenarnya ini adalah TROLL sahaja... kurang asam betul lah... Aku siap menjerit (secara teknikal bukan lah menjerit pun sebab aku hanya menaip menggunakan huruf besar, jadi ia kelihatan seperti aku sedang menjerit) kepada Abang Bop, "KENAPA?? KENAPA??" sambil mencari gambar yang khusus untuk menerangkan betapa stressnya aku selepas gambar itu tersebar... hahahaaa...



P/S : Terbaik sungguh Abang Bop, you're the best brother ever... hahaha...

8 comments:

nur lyla said...

hahaha.. tak boleh blah betul lah.. JUS epal???? haha.. comell..

razzwey razz said...

Nur Lyla, itu lah pasal... nasib baik jus epal sedap... hahahaaaa... ^_^

reza al-razi said...

jus epal razi.. cettt.. nama aku tu...hoho.. ;)

razzwey razz said...

reza al-razi, nama kita la tu... hahahaha

Zaza said...

lepas ni boleh buat produk minuman..hehe

razzwey razz said...

Zaza,

lepas ni buat produk pelangsingan badan pulak... hahahaha...

Aku Penghibur said...

hahahahaha lawak :) hehehe boleh buat produk nie

razzwey razz said...

produk kolagen berteraskan jus epal pulak kot... hahahaha