PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Friday, September 13, 2013

Adakah anda berpotensi menghidap Kencing Manis?

Assalamualaikum semua...

Lama tak update blog si bulat ni kan? Almaklumlah, sejak akhir2 ni aku selalu sibuk. Tak kira lah, sibuk kerja pejabat ke, sibuk shooting ke, sibuk buat artikel ke? Macam2 jenis kesibukan yang aku alami. Yang penting, jangan SIBUK HAL ORANG sudah lah kan? hehehe

Dalam2 sibuk tu aku akui diet aku jadi tak teratur, aku makan belasah je apa yang ada, tak kira masa. Hingga kan aku terfikir, adakah aku ni berpotensi untuk menghidap Kencing Manis? So paranoia aku ni membuatkan aku terpaksa untuk berdisplin lebih tinggi dalam gaya pemakanan aku, korang pun tau lah badan aku ni macam mana kan? takyah tengok gambar, nama blog aku pun dah cukup untuk menggambarkan betapa bulatnya aku... koh koh koh...

Maka atas kesedaran itu aku cuba untuk google tahap2 kencing manis, untuk aku lebih berhati2 di masa akan datang, maka aku pun jumpa lah gambar ni...


Ok, Cool!!!! Aku takde kencing manis!!!!!!!!! YAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYY!!!!!!!!!1

p/s: Jagalah kesihatan anda selalu, mencegah lebih baik dari mengubati... koh koh koh

2 comments:

hafizmd said...

as salam

adeh....terkena pulak lepas2 jumaat ni..hohoo

razzwey razz said...

Waalaikumussalam Hafizmd,

den pun terkono jugak... hohohoho....