PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Tuesday, September 17, 2013

Makan Burger Sampai Semput...

Semalam sempena cuti Hari Malaysia aku lapar (macam la hari lain aku tak lapar kan?). So aku bersama team KITARASA! pergilah menyerbu Ampang Waterfront sebab nak cuba Burger Bakar yang sedang hangat diperkatakan orang ramai sebagai 'bapa burger bakar', nak tau kat mana? ni haaaaa kat sini.... 


sumber gambar dari https://www.facebook.com/kawdoriginal

Ni dia... Kaw'D by Kaw Kaw Burger, satu revolusi baru dalam perniagaan Burger Bakar yang semakin berkembang setelah kita lihat semakin banyak muncul bak cendawan tumbuh selepas hujan. (chewaaaahhh). Mungkin ada sesetengah yang tak tahu, Kaw Kaw Burger adalah pelopor dalam Burger Bakar dalam Malaysia (aku pun baru tau sebenarnya).


Korang nak tau tak kitorang order apa? ni diaaaaaa...........

LamberNizer

LamberNizer jugak + topping

Burger Permaisuri

SmokeyNizer

Sos2 penambah selera

tengok je la berapa banyak burger yang kitorang kena habiskan!!! hohohoho...

Akhirnya burger2 tak habis dek makan separuh pun dah kenyang dan semputtttt, maka masing2 pun bungkus bawak balik makan kat rumah. Apa2pun pada aku, sebagai orang yang tak pernah makan burger bakar, inilah burger bakar terbaik yang pernah aku rasa... Nak tau review lebih detail? tunggu videonya ye? hohhoo...



Apa2pun korang kasi like dulu page ni ye?


Babaiiii.............

6 comments:

Marou Apple Hijau said...

macam sedap. berapa harga sebijik burger?

razzwey razz said...

Marou Apple Hijau,

Basic Burger RM 8.50, tambah topping RM2...

hehehe...

Zarul Helmy -Faz- said...

Serius x tipu aaa memang sedap.. Suka burger kambing best

Ahmad Afiq said...

Mengucap tengok burger dia . Perlu tenang dan banyakkan bersabar if nak order . ikut nafsu, pitam !!! :D

razzwey razz said...

Bukan selalu afiq, meh meh...

razzwey razz said...

Bukan selalu afiq, meh meh...