PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Sunday, October 13, 2013

Perihal Nasi Goreng Pattaya & Mamat bajet Urban...

Assalamualaikum semua,

Sori lah terlambat update, weekend aku agak sibuk dengan shooting program, so sampai rumah je terus pengsan & blog pun terabai malam itu... hehehe...

Maka nak diceritakan pada hari semalam adalah hari mencuci mata untuk aku, so pergilah aku ke Mid Valley. Dipendekkan lagi ceritanya, aku lapar dan terus ke food court untuk mencari sepinggan nasi goreng daging yang sedap, so aku pun pergilah ke gerai "Thai Corner" kat food court tu. Maka beginilah ceritanya bermula...

Mamat bajet Urban: Nasi goreng pattaya  satu bhai..
Bhai: wokehh
Aku: (masih menunggu giliran untuk order)

5 minit kemudian...

Bhai: Nasi goreng pattaya, siap!
Mamat bajet Urban: (ambil nasi goreng pattaya tersebut dan terus jalan)
Aku: (tunggu order aku siap)

2 minit kemudian

(Mamat bajet Urban datang semula)
Mamat bajet Urban: Bhai! Mana nasi! 
Bhai: Nasi goreng kan?
Mamat bajet Urban: Ye lah! (sambil tunjuk nasi goreng pattaya kat bhai tu) 
Bhai: Itu nasi dalam tulur (telur) la...
Mamat bajet Urban: Oh? (malu dan terus jalan)
Aku: (mana order aku tak siap lagi????) *stress*

Gambar hiasan sahaja, tapi macam ni lah rupa Nasi Goreng Pattaya!!!! Sumber gambar dari http://www.lamakitchen.com




2 comments:

eimah siti said...

hahha...kalu aku malu tutup muka tak mai dah kedai tuu.....

razzwey razz said...

eimah siti,

hahahaha... tau takpe... malu kot, gaya bukan main poyo lagi...