Cosmoderm

Sunday, October 6, 2013

Sekitar Tempatan Fest 3.0

Assalamualaikum semua,
Lama tak update blog, sibuk la katakan. Aku akui agak lemau jugak sebenarnya nak buat entry sejak semakin sibuk ni, bukan idea takde tapi memang MALAS, hahaha...

So nak jadikan cerita, semalam dan hari ini aku ke satu event yang buat pertama kalinya aku hadir iaitu TEMPATAN FEST 2013 yang berlangsung di Dataran DDEC,  Jalan Kia Peng, dekat je dengan KLCC. Hari sabtu tu aku datang untuk shooting edisi khas KITARASA so tak sempat nak beli apa2(disamping lupa nak cucuk duit). Maka, kehadiran aku pada hari kedua ini adalah untuk SHOPPING!

Korang2 yang tak tau Tempatan Fest ni pasal apa, meh aku story. Tempatan Fest adalah satu platform kepada penggiat2 jenama tempatan untuk memperkenalkan produk mereka kepada umum. Produk adalah berbagai, tak kira lah pakaian, aksesori, beg, makanan juga ada, dan bermacam2 merchandise lagi antaranya, PK APPAREL, ABSTRAX, LOMPA MAFIA, THE KLIKERS, PROJEK RABAK, ELSTEES, THE BASTY, dan banyak lagi. Untuk edisi 3.0 kali ini sebanyak 118 jenama tempatan yang turut serta. Betapa ramai anak2 tempatan kita yang berbakat besar dan mempunyai daya kreativiti yang bertaraf antarabangsa.

Edisi ke 4.0 akan diadakan di Danga Bay, Johor Bahru. So kepada penggemar jenama tempatan, pastikan anda serbu Tempatan Fest. Anda pasti akan rambang mata.

Chow!



5 comments:

Marou Apple Hijau said...

wow...hapeningnya event. cun pulak BBL tengok baju tu

Nizam Ijam said...

banyak menda baru... hehehe

razzwey razz said...

Marou Apple Hijau, oh sangat happening... plus sesak... rambang mata wooo...

razzwey razz said...

Nizam Ijam,

Sangat banyak...

berbeza banding Tempatan Fest 2.0 dulu...

adi L bayang said...

kolaremas clothing outlet (K.E.C.O)