PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Thursday, October 10, 2013

Sikap yang paling aku tak suka dalam Public Transport!

Bila ERL ramai orang, dan aku melihat ada seat kosong tapi orang letak beg tanpa rasa bersalah. Padahal di atas tu dah disediakan ruang untuk simpan beg, kat belakang dia pun ada juga ruang letak beg.

Anda pernah kena macam ni? Sila isikan di ruang komen...

2 comments:

Malaysia Tercinta said...

Memang tak patut sikap macam ni

razzwey razz said...

Malaysia Tercinta,

Sangat tak patut, ikutkan hati macam nak marah... mujurlah masih ada timbang rasa lagi & sedikit budi bahasa... hehehe...