Cosmoderm

Thursday, March 13, 2014

Malu-Malu Kucing Berjumpa Orang-Orang Hebat...

Assalamualaikum,

Semalam aku berkesempatan hadir ke event Yeo's & Wechat kat Plaza 33, terima kasih kepada abe Shakiddo yang kacak sebab offer kekosongan blogger untuk event ni. Tapi satu masalah, aku tak tau kat mana tempat ni, so dengan menggunakan khidmat pakcik google map, aku berjaya menjejaki lokasi tempatnya, walaupun agak 'ketibas' juga aku menapak dari stesen LRT (mujur pakai rexona women... ooopppssss).

Aku sampai lebih awal dari masa yang ditetapkan tapi rupa-rupanya, salah bangunan, ini semua pasal sekuriti yang dedikasi tu, elok je aku dah sampai kat bangunan yang betul, sekali dia leh suruh aku pergi bangunan sebelah dengan penuh keyakinan di Malaysia! Dah sampai kat bangunan sebelah, cari punya cari tak jumpa pula tempat kejadiannya. Maka dengan wajah suci muslamah aku pergi kaunter pertanyaan, makcik kaunter tu boleh cakap... "bangunan sebelah." Huh!!!! suka mempermainkan perasaan aku! *unfriend sekuriti tu!*

Dipendekkan cerita, aku pun sampai ke lokasi kejadian, dan orang pertama yang aku jumpa ialah....

Abg Ben Ashaari
Ye, siapa yang tidak kenal beliau, pemilik blog www.benashaari.com yang gagah perkasa namun suka buat duckface. Beliau sempat tolak aku suruh duduk balik kat meja sebab risau aku akan makan banyak dan menghabiskan lauk2 buffet semalam yang serius sedap gileeeeerrrrrr!!!! (menyesal gitau yang aku diet) hahahahaa... (sebijik muka Qhaliff bila buat duckface)

Duduk je aku terus mata aku tertumpu kat sorang gadis ayu bertudung litup berjubah coklat, rasa macam kenal tapi takut2 nak tegur so aku amik gambo secara senyap2 hehehe...

kenal tak? kenal tak? (sorry Felixia amik gambar curi2) hehehe...

Felixia Yeap!!!
Ye, Felixia Yeap, cik pemilik blog http://felixiayeap.blogspot.com/ yang sangat cantik face to face, sangat peramah dan sempoi orangnya dan.... tinggi! Felixia sangat sweet orangnya, tutur kata sopan dan lancar berbahasa Melayu. you have my respect lady... 

Orang hebat seterusnya dah tentulah jatuh kepada.... (drum roll)

abe Shakiddo & Khairul Anarm

Orang2 kuat Denaihati ini lah yang offer kekosongan blogger kat aku, dua2 kacak wehh!!! Korang leh check blog mereka www.shakiddo.com & www.anarm.net. Lepas ni kalau ada event, meh le panggil aku lagi... wuhuehuehuee....

Last but not least, terima kasih kat  yeo's & wechat sebab anjurkan acara semalam. Ada jugak beberapa staff Yeo's yang ingat2 muka aku, anyway korang memang havoc! havoc! eh! havoc! havoc! eh!
 
sayang Yeo's!!!! muaaahhhh!!!!
Ok, next entry aku citer apa kejadian semasa event ni ye?
papaaaiiii.....





14 comments:

KiD said...

shimo... what?? u diet?? lupakan je lah.... hhehehe.. nice to meet you bro!!

Blogger Babyface said...

kena sayang Kid dan Anarm ketat2 kalau mcm ni

razzwey razz said...

KiD, diet lah... baju dah banyak sendat wooo... hahahahaa...

razzwey razz said...

Blogger babyface,

seketat baju saiz XS tau... hehehe...

Anarm said...

dapat jugak bergambar dgn felixia.. aku? langsung takde gambar.. segan.. kih3..

ejam said...

wah dpt jumpa gadis comel tu.
untunglah dapat jumpa 3 blogger hebat tu, saya pun kagum dengan mereka2 tu...kalau jumpa memang nak minta otograp...mesti...hehe

Ezad Skytech said...

apa ni ambil gambar felixia pun curi2...heee

razzwey razz said...

Aisehhh... Tak cakap, boleh aku amikkan... Hehehe

razzwey razz said...

Hahahaa... Amik otograp pastu framekan tau?

razzwey razz said...

Apa salahnya? Hahahhaa....

Norhasniza Khalid said...

singgah dari blog uzu... salam kenal

razzwey razz said...

Salam perkenalan juga... ^_^

Carlos Santiago said...

waaaa.. untung ko dpt jumpa felixia yeap!

razzwey razz said...

Carlos Santiago...
kebetulan hadir event yang sama...
ambik kesempatan lah berkenalan... :)