PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Sunday, March 16, 2014

Yeo's 80 Days Drink To Cash


Hai Semua, Meh aku straight to the point ye? Nak menang wang tunai RM3000 setiap hari? Nak Menang RM10,000 setiap 10 hari? Nak Menang RM100 000? Apa kata korang sertai peraduan Yeo's 80 Days Drink To Cash. Nak menang sangat lah mudah, tak perlu nak isi borang dan pergi ke pejabat pos pun. Korang hanya perlukan Smartphone je dan talian internet juga. Paling penting! Korang kena ada aplikasi Wechat ye? Takde wechat, takde peluang nak menang... Oh ya! Peraduan ini bermula pada 13 Mac 2014 hingga 31 Mei 2014 (80 hari).


siapa2 yang dah ada aplikasi Wechat, boleh scan QR code tu ye?

Caranya mudah saja, ikut langkah-langkah seperti di bawah ok?







 Dah jelas? Mari kita video peraduan pula...



Good Luck!!!! 

8 comments:

Akeyla Azmi said...

Huwaaaa thanks share ni!!!
Qilah singgahjap hehe

razzwey razz said...

Akeyla Azmi...

No problem... meh join ramai2...
^_^

Anarm said...

Dah banyak hari join.. Asyik tak menang je.. Haishh..

razzwey razz said...

Anarm, rilek... Masih ada 77 hari lagi... Hahaha... Aku pun tak menang2 lagi nih... Hahahah

anajingga said...

ramai rakan blogger joining ni..best of luck razz..

razzwey razz said...

Anajingga, yup sangat ramai... Jom kita join, masih ada 75 hari lagi... Hehehe..

MAT NOR said...

selalu beli yeo's tapi tak simpan kotak. baru2 ni wife remind suruh simpan kotak for this contest. baru hntr hrp2 ada rezeki menang.

razzwey razz said...

Mat Nor,
harap2 macam tu la... dah hari2 hantar penyertaan, masih takde rezeki lagi nih... huhuhuhu...