Cosmoderm

Sunday, June 29, 2014

Follower Instagram Istimewa

Entry kali ini adalah shout out kepada follower Instagram aku RAZZWEY yang istimewa. Kenapa istimewa? begini ceritanya...

Mula-mula aku hanya tinggal seorang lagi follower nak genapkan ke 600
Lepas tu dah naik ke 600...
Aku pun check lah siapakah gerangannya...  IDA BAHARUM orangnya...


Baru nak gembira tiba-tiba, ada sorang lagi tambahan follower... Nak check lah siapa...

Ohhh... RUBY RUPANYA...

Terima kasih sebab jadi follower terbaru ye? Nanti kita main berbalas like dengan bertalu-talu. Untuk korang yang sedang membaca entry ni. Sila lah follow Instagram aku juga, hahahaa.... Instagram IDA & RUBY pun korang follow lah jugak, blogger-blogger hebat ni... Sila follow blog Ruby di www.ruby.my dan juga blog Ida Baharum di www.idabaharum.com.
Selamat berintsagram!!! 

No comments: