PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Saturday, June 28, 2014

Hari ini aku jumpa blogger #2

Actually bukanlah hari ini pun, sepatutnya entry ini aku publish semalam tapi memandangkan aku teramat letih semalam, maka aku terlupa hendak post entry. Nak dijadikan cerita, semalam selepas event melibatkan blogger dia NZ Garden, aku pun pergi ke KLCC untuk meninjau pameran Archidex 2014. Bukan apa sebab petang tu aku ada plan lain dengan team KITARASA, so sementara tu aku pusing2 dulu lah kat pameran ni...


Aku datang pun sebab ada seorang rakan blogger aku turut terlibat dengan pameran ini, so aku rasa tak salah untuk datang dan bertanya khabar kan? Aku pun baru je kenal dengan blogger ni, tapi sebab masing-masing kepala gila. Rasa macam dah kenal bertahun pula. Sembang dan gelak macam pontianak gitu... Hahahaa...

Beliau yang aku maksudkan ialah....

MAWARDI YUNUS




Pemilik blog www.mawardiyunus.com yang berjambang ala maskulin ni seorang yang 'talkative' dan kelakar. Kalau korang baca blog beliau, Madi ni banyak travel, banyak makan je hahahaa... (gurau je madi). Hobi beliau, suka mengambil selfie guna monopod, gambar aku hari tu dia amik tak bagi lagi kat aku, cheehhhh!!!

Anyway make sure korang drop him a visit ye? follow sekali blog beliau dan tinggalkan komen, sebab ,madi ni rajin membalas komen. Cuma bila tu tak tahu lah... Hahahahaa....


6 comments:

Muhammad Syazwan Norhalik said...

rajin ekau join event2 ni..hehe

razzwey razz said...

Cari makan bro... Hahahaha

Mawardi Yunus said...

tq razi, terharu uolzz datang huhu, nak nanges

Asmawati johari said...

Eh.. Camner muka dia boleh terselit kat situ...

razzwey razz said...

Hahahaa...
Upload gambar nangis plis.... Haha 😂 😂 😂

razzwey razz said...

Muka siapa? Muka siapa?