PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Thursday, June 19, 2014

WWW.RAZZWEY.COM

Assalamualaikum semua,

Dengan lafaz بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ aku mengumumkan nama baru bagi blog Celotehsibulat.blogspot.com ialah....



WWW.RAZZWEY.COM


Semoga dengan penjemaan baru kali ini akan lebih membawa rezeki berganda buat aku dalam dunia blogging ni. Tapi dalam masa yang sama, aku kena lah rajin juga, ye dak? Ok kawan2 semua, doakan semoga aku berjaya dalam bidang ini. 

Pertama sekali aku ingin mengucapkan terima kasih kepada founder #KelabBloggerBenAshaari iaitu abang Ben Ashaari yang memberi sokongan kuat kepada aku untuk lebih serius dalam dunia blogging ni, walaupun aku dah start blogging sejak tahun 2008, tapi masa tu aku tak serius, dan posting pun sekadar untuk suka2 saja. Sekarang kena lah lebih serius ye dak?

Kedua, terima kasih kepada Tuan Hadihaizil, pemilik blog www.eizil.com yang membantu aku dalam melahirkan www.razzwey.com ni.Kalau takde beliau, mungkin aku akan masih melekat dengan blogspot.com je, hahahaa....


14 comments:

Mawardi Yunus said...

welcome

Zarul Helmy -Faz- said...

Saye dah sampai..

razzwey razz said...

Thanks madi, beri tunjuk ajar plis.. Haha

razzwey razz said...

Apa kau mengarut ni zarul? Hahaha

KiD said...

tahniah bro... tapi kalau shimo.com mesti lagi best!

razzwey razz said...

Hahahaa...
Tak habis2 dengan shimo!
Hahahah

Ben Ashaari said...

Tahniaaaaaahhh.. semoga dgn nama baru ni , RZ lebih sukses.

razzwey razz said...

Terima kasih Abg Ben,
Mohon tunjuk ajarnya ye...
Amin...

Bahrain said...

Semakin bersemangatlah pasni untuk berblog. :)

razzwey razz said...

InsyaAllah, amin... ^_^

aswadz said...

best la dah ada domain sendiri. tahniah.

i_volunteer said...

Trbaik..gud luck..nnt bleh ajar brblog..aha

razzwey razz said...

Masih belajar lagi ni, hehehe... Terima kasih...

razzwey razz said...

Terima kasih, insyaAllah kita sama2 belajar & berkongsi ilmu...