Cosmoderm

Sunday, July 20, 2014

Pulih Dari Demam Denggi

Assalamualaikum semua,

Syukur Alhamdulillah aku telah pulih dari Demam Denggi setelah lebih seminggu menanggung sakit dan penat berulang ke Klinik untuk mengambil ujian darah. Masa ni aku langsung takde mood nak update blog, memanjang letih je. Maafkan aku wahai pembaca blog yang dikasihi (ececeyyyy)

Sekarang aku dah sihat semula, moga mood untuk update blog akan kembali aktif seperti biasa. Tapi nak cerita jugak lah, proses aku untuk sembuh semula bukanlah senang, banyak masa, tenaga dan usaha kena dikorbankan. Untuk aku yang duduk kat KL ni, kena berulang ke klinik setiap hari bukanlah satu perkara yang mudah. Dah sampai klinik, kena tunggu giliran pulak untuk daftar, giliran untuk ambil darah, lepas tu giliran untuk jumpa doktor pulak. Letih tau...




Alhamdulillah, berkat doa keluarga dan rakan-rakan semua, aku dah semakin pulih. Terima kasih. 

6 comments:

fizafantagirO said...

Alhamdulillah ..take care ye Razi :)

Yan Ty said...

Alhamadulillah , get well soon. Take Care. Lik Korea baik2

razzwey razz said...

Thanks Kak Fiza... 😊😊😊

razzwey razz said...

Thanks Ty,
Gomapsumnida.... Hahahaha

Mawardi Yunus said...

Alhamdulillah, apapon Selamat Hari raya Razi, maaf zahir dan batin

Anonymous said...

You are so awesome! I do not think I have read something like this before.

So good to find another person with a few unique thoughts
on this issue. Really.. thanks for starting this up. This site is one
thing that is required on the web, someone with a little originality!


Here is my homepage :: Mietstudio Muenchen