PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Friday, August 8, 2014

Promosi Tiket Rashidun Caliph Conference 2014

Assalamualaikum semua,

Kalau anda masih ingat dalam entry sebelum ini aku pernah update tentang satu persidangan Islam, RASHIDUN CALIPH CONFERENCE 2014 kan? Ingat kan? Ingat kan?

Tak ingat lagi? apa kata korang klik link ni KLIK SINI TAU?



Dah ingat dah? Bagus! 

Berita baik untuk anda. Jika anda lihat poster di atas tu harga tiket untuk earliy bird berharga RM150 kan? Sekarang anda boleh mendapatkan tiket dengan harga serendah RM 100 sahaja! Murah kan? Ini adalah peluang yang anda tidak boleh lepaskan.



Untuk pendaftaran dan urusan pembayaran, anda boleh klik di SINI.

"Past Experience - Future Lessons"

No comments: