Cosmoderm

Monday, September 1, 2014

Ambil Gambar Selfie Sambil Buka Mulut Luas-Luas?

Assalamualaikum,

Rajin betul aku update entry ni. Baru je sejam yang lalu aku update entry, rajin kan? Hahaha. 

Takpe, demi pembaca blog aku, aku kena rajin-rajinkan diri juga lah. Hehehe..

Kalau korang baca entry aku sebelum ini tentang "Cabaran 30 Hari" tu, mesti ada yang tertanya-tanya berkaitan salah satu point yang aku letak di dalam entry tersebut. Ok2, takyah susah-susah, korang klik link ini untuk baca -----> Cabaran 30 Hari : Hari 1

Dah baca? Bagus! Ramai yang mempersoalkan perkara kelima dalam sub tajuk : 5 Fakta Tentang Aku iaitu:-

Suka Ambil Gambar Selfie Sambil Buka Mulut Luas-Luas

Tak percaya? Nah aku bagi bukti bergambar, hahahaa...









Puas hati? Hahahahaa...

11 comments:

irrayyan said...

Aah la...he he..comelll abam razi

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Hahahaha okay baru nampak.. wkwkwkw

Mawardi Yunus said...

kita pum.

razzwey razz said...

Comel ke? Kikikiii...

razzwey razz said...

Ena, lepas ni nak amik selfie sambil korek hidung pulak... Hahaha

razzwey razz said...

Yaaayyy, ada geng...

Farah Waheda Wahid said...

hamboiii bau tak mulut tu razi??? hik hik hik, gurau gurau jer...

Anonymous said...

trade mark tu......

razzwey razz said...

Wangi wooo.. Sembur perfume lagi... Hahaha

razzwey razz said...

Wangi wooo.. Sembur perfume lagi... Hahaha

razzwey razz said...

Hohohoo