Cosmoderm

Wednesday, October 15, 2014

SHOUT OUT! Follower Instagram ke-700

Baiklah, Entry RZ kali ini simple saja. Tak nak bebel panjang-panjang. Sempena meraikan follower Instagram RZ yang ke 700, maka entry ini adalah khas untuk "pengelike" istimewa tersebut, mari kita beri tepukan kepada....

SYUWAI

iaitu pemilik blog




Korang boleh terjah blog beliau, dan boleh juga follow Instagaram beliau. Tapi jangan lupa follow Blog RZ dan Instagram juga ye? #Muahciked

RZ bukan selebriti sangat pun ada follower ramai jota jota, ghibu ghibu. RZ cuma insan gemuk yang normal saja, suka makan dan jalan-jalan. Hahahaha...


Tahniah Syuwai! hehehe...

6 comments:

Akif Imtiyaz said...

Ok la tu Razi..dah ramai tuuu ..Jom tingkatkan lagi biar lagi ramai ...

Fatihah Fazlin said...

Hehhhee. Retis la tu dah beratus follower tu....

syuwai said...

yeayyy.. retis up entri untuk saya.. mihmih

req satu lagu pliss..heee

::EIDA:: said...

follow her ! heee ~

Nadia Johari said...

WOW..700 DAH

Missue Eyrra Zerra said...

cikdagu dah follow sini.. follow back... #kelabbloggerbenashaari