PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Monday, February 9, 2015

Punca Kenapa Aku Lama Tak Update Blog...

Assalamualaikum semua,

Minta maaf sangat, sejak akhir-akhir ini RZ tak sempat nak update sebarang entry. Bukan kerana kesibukan sahaja tapi juga kerana...

TERLUPA PASSWORD

Maafkan daku wahai pembaca-pembaca dan belogku, dek kerana kealpaan diri akan password ini, ibarat nila setitik, rosak susu sebelanga. Walaupun peribahasa tu tiada kaitan pun dengan kes ini, tapi RZ saja-saja nak guna je, memartabatkan bahasa melayu katanya.

Maka mulai hari ini, marilah kita bersama-sama membuat entry yang meriah seperti bunga api di hari raya (Dah start merapu dah). Yoshhhh!!!!!


6 comments:

Emma Diana said...

singgah sini , mcm mana la boleh lupa psword tu :p

SalinaJohari said...

kihkihkih...alasan yg agak boleh diterima..

razzwey razz said...

Hai emma, entah la, faktor penuaan kot? hahahaha

razzwey razz said...

Kak Sal, hahahaa... mohhh update entry... ^_^

AMIIZAA said...

hehehhehe comel ayat meriah sprt bunga api hari raya..

razzwey razz said...

Amiizaa,

Hahahaa... ^_^