Cosmoderm

Tuesday, July 7, 2015

Promosi Sen Heng | Jom! Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin

Assalamualaikum semua,

Aidilfitri bakal menjelang tidak lama lagi. Bagaimana dengan persiapan raya anda? Nak cari barangan elektrik untuk kediaman anda. Ye lah kan, musim perayaan ini anda mesti nak kelengkapan tersebut serba baru. Raya kan setahun sekali, bukan selalu.
  
Tapi, di mana nak dapatkan barangan elektrik yang terbaik dan berbaloi?

Jangan runsingkan kepala anda. Kunjungi Senheng sekarang juga kerana mulai 15hb Jun 2015 hingga 31hb Julai 2015 ini, Senheng mengadakan Promosi JOM! KONGSI RAYA BERSAMA ZUL ARIFFIN sempena Aidilfitri yang bakal menjelang.

Promosi Sen Heng | Jom! Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin
Promosi Sen Heng | Jom! Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin
Berbelanjalah di Senheng kerana anda bakal menikmati promosi-promosi yang sangat mengujakan iaitu;


BAUCER RM100 SARANG BURUNG eZen


FAEDAH AEON CREDIT SERVICES SERENDAH 0.5% SETIAP BULAN

Jangan terkejut dengan kadar faedah tu, Senheng menawarkan kadar faedah yang amat rendah berbanding tempat yang lain. Woww!!!


KAD KREDIT DENGAN FAEDAH 0% UNTUK 36 BULAN


0% kadar faedah untuk 36 bulan dengan pembelian menggunakan kad kredit. Anda mampu menjimatkan banyak wang dengan promosi Jom! Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin. Macam ni baru lah boleh beli lebih banyak barangan elektrik untuk kediaman anda.


KAD REBAT SEHINGGA RM200

Promosi Sen Heng | Jom! Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin
Promosi Sen Heng | Jom! Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin
Bagaimana cara untuk anda layak menerima Gift Card ini? Begini caranya.

Dengan pembelian berjumlah RM 833 dan ke atas, secara automatik anda layak untuk menerima Senheng Gift Card bernilai tidak kurang dari RM 25 hingga RM 200. Nilai Gift Card tersebut adalah bergantung kepada jumlah nilai perbelanjaan anda di Senheng. Pemberian Gift Card ini adalah sebagai tanda terima kasih Senheng kepada pelanggan setia mereka yang sentiasa menyokong Senheng. Menarik sungguh ni! 

Eh, bukan itu saja. Ada lagi! Anda juga berpeluang untuk memenangi banyak lagi hadiah yang berjumlah RM 340, 000.00!!!. Haaaaa, Ohsem ke idok? Mestilah Ohsem!


Jadi apa lagi, kunjungi cawangan Senheng yang berdekatan dengan tempat anda. Mana tahu rezeki, beraya sakanlah bersama Senheng! Memang Ohsem!

23 comments:

Ben Ashaari said...

Berbaloii..

Ben Ashaari said...

Berbaloii..

Lisa Nurulain said...

Jomm heheh razy belanja kannn hihi

Lisa Nurulain said...

Jomm heheh razy belanja kannn hihi

Lisa Nurulain said...

Jomm heheh razy belanja kannn hihi

Shuhaida Kabdy said...

wah ada gift n baucer..menarik nie..

Shuhaida Kabdy said...

wah ada gift n baucer..menarik nie..

Shuhaida Kabdy said...

wah ada gift n baucer..menarik nie..

Hanim Hashim said...

Perghh tawaran hebat dari senheng...memang berbeza!

Sue Izza said...

belanja kita peti ais plessss....hehehhee

muhammad zarin said...

Wah...leh lah razzy belanja..hehe

Julia Johari said...

waaaaa nak nak nak best yeeee seng heng

Akif Imtiyaz said...

Wah menarik ni..Jimat pon jimat ..Jom shopping !!!!!!!!!!!1

HAQEL FAEZI VIDEOGRAPHY said...

Best best dan best

Dkna Abza said...

Kalau zul arifin duk kat kaunter sengheng, tiap2 ari p beli barang kat sana hahaa

irra yyan said...

Boleh selfie ngan abam sado zul ariffin tak kalau shopping kat senheng? Hehe

Azizah Hamzah said...

senhen okay harga dia. diskaun pon tk kurang. cume servis mereka teruk. sy dulu beli peti sejuk kat senhen tp rosak lepas 2 bulan. jd sy pon bawak warranty balik senhen, mereka check kata warranty tk wujud O.O ape benda ni! warranty tk wujud? lepas tu mereka pon kata senang je, cume top up warranty extend utk claim. buat tipu je...

John Liew said...

Azizah,

Kalao cam tu, mane ko recommend gi?? aq pon skrg pening nak beli benda2 electronic utk bagi adik sbg hadiah masuk rumah baru dia tu... nak murah punya la hahaha. aq gi harveyy semua benda pon mahal la aq tgk... x berbaloi

Azizah Hamzah said...

@John Liew

hari tu baru sy gi jualan kat courts. skrg ni dia org ade jualan jimat2 senang sahaja... berbaloi la sbb murah betul benda kat sana. diskaun yg dia org bg tu byk hahaha. ko phikir la, tv hd besar x sampai 2k... hahaha ade penghantaran percume lagi..

John Liew said...

@azizah

wah semurah tu??? okay la kalao cam tu. apa yg aq bimbang ialah benda yg dia org offer tu stok lama / clearance.. boring la kalao gi jualan yg khas nak clear stok lama je... xkan nak beli model lama utk adik aq kan... xde muka la nanti hahaha..

Azizah Hamzah said...

@john liew

hahah ya la, sy tk tipu la. jgn bimbang, jualan ni bukan khas utk clear stok je. ade byk model yg baru, terutama tv. byk model yg baru punya sy tgk.. husband i x habis2 bising nak beli tv baru.. oh ya terlupa nak beritahu, ade extended warranty percume kalao beli tv!

John Liew said...

@azizah

byk benda free ni courts kasi haha.. free delivery, free extended warranty, free ni free tu.. nampaknya mesti gi la jualan ni.. baik aq gi cepat, takut nanti benda semua habis cam kat pasar hahaa. benda murah selalunya laku..

Puan Adidah said...

courts ok jugak, kdg2 pilihan brg lbh luas drpd senghen