Cosmoderm

Thursday, August 27, 2015

Terima kasih Staff Celcom Blue Cube!

Assalamualaikum semua,

Nak dijadikan cerita setelah hampir 2 bulan mengunggu gaji, akhirnya tibalah masa untuk menyelesaikan perkara-perkara yang patut. Antaranya, bayar bill telefon, hahahaha!

Maka sebagai pelanggan Celcom yang setia, maka kenalah pergi settlekan bil yang agak tertunggak tu! kang kena potong line, mengamuk pula kan? hahaha.

RZ suka ke Blue Cube di The Gardens, ala depan Mid Valley Megamall tu. Kat sana ada mesin kiosk pembayaran bill, maknanya tak perlu nak beratur ambil nombor untuk membuat pembayaran, settlekan saja di mesin tersebut. sekejap je, tak sampai 5 minit pun.

Masa proses untuk masukkan duit, mesin tu pula boleh reject RM 10, sampai terpaksa lah nak masukkan beberapa kali tetap kena reject juga. Haishhh, ini boleh bikin geram ni!

Kebetulan ada staff Blue Cube berdiri berdekatan, dengan mesranya menawarkan untuk menggantikan not RM10 tersebut dengan not yang baru bagi meneruskan urusan pembayaran bil. Alhamdulillah selesai urusan atas bantuan dan layanan mesra staff Blue Cube The Gardens.

Terima kasih Celcom Blue Cube The Gardens, dan kepada staff wanita yang membantu RZ (lupa tengok name tag), anda memang terbaik. 


3 comments:

Ana said...

Alhmduliah..ade lg org yg sudi menolong

Sue Izza said...

hishhh lain kali berkenalan la terus hehehehe

Miera Nadhirah Tan said...

best... alhamdullilah.... tapi.... buat lah teman sekali... heheheh