Cosmoderm

Tuesday, September 8, 2015

Sedapnya Honey glazed Chicken dari Kenny Rogers Roasters!

Assalamualaikum semua,

Siapa suka makan ayam? Siapa suka madu? Apa kata gabungkan kedua-dua ayam dan madu tersebut! Tak perlu susah ke dapur untuk perap ayam bersama madu, penyelesaiannya sudah ada. Nikmati promosi terbaru daripada Kenny Rogers Roasters anda dijamin tak menyesal, hehehe. Kenny Rogers Roasters mempersembahkan;

KENNY'S HONEY GLAZED CHICKEN

Kenny Rogers honey Glazed Chicken
Sedapnya Honey glazed Chicken dari Kenny Rogers Roasters!
Kenny Rogers honey Glazed Chicken
Sedapnya Honey glazed Chicken dari Kenny Rogers Roasters!
Ayam panggang ini diperap dengan sitrus herba istimewa serta disalut dengan madu, dan tidak ketinggalan juga tiga hidangan sampingan yang anda boleh pilih mengikut citarasa anda sendiri. Pada korang yang mahu menikmati hidangan yang kurang pedas, RZ boleh cadangkan order Honey Glazed Chicken ni. Kanak-kanak juga sangat sesuai dengan menu ini, yang bukan kanak-kanak apatah lagi (RZ le tu), hehehe.

Kenny's Honey Glazed Chicken boleh dinikmati dalam tiga jenis hidangan iaitu;

Honey Glazed Chicken Meal
Kenny Rogers honey Glazed Chicken
Sedapnya Honey glazed Chicken dari Kenny Rogers Roasters!
Honey Glazed Chicken Lite Meal
Kenny Rogers honey Glazed Chicken
Sedapnya Honey glazed Chicken dari Kenny Rogers Roasters!
                    Honey Glazed Chicken Soup Meal
Kenny Rogers honey Glazed Chicken
Sedapnya Honey glazed Chicken dari Kenny Rogers Roasters!
Secara peribadi, RZ sangat suka dengan Honey Glazed Chicken ni. Sedap memang dah tentu lah, madu yang digunakan juga bermutu tinggi, berkhasiat serta mengenyangkan perut. dan bila perut sudah kenyang, hati pun senang. Bila hati senang, rasa nak makan lagi. Rasanya kena repeat lagi ni ke Kenny Rogers Roasters, tak puas rasanya, hehehe.

Haaaa, pemegang kad KRR sekalian ambil perhatian! Sempena promosi Kenny's Honey Glazed Chicken, anda akan mendapat keistimewaan tersebut;

a) Tambah RM 3.50* untuk Soup of the day & Single Happiness ATAU Iced Lemon Tea dengan pembelian hidangan Honey Glazed Chicken Meal sahaja. 

b) 5% diskaun bagi jumlah keseluruhan bil dengan sebarang pembelian Kenny’s Honey Glazed Chicken.

Tapi, tapi! tawaran tersebut hanya sah untuk makan di restoran sahaja ye? 

Untuk lebih lanjut, layari

2 comments:

Yan Ty said...

Sedapnya!

AMIIZAA said...

menarik tu...anak2 suka makan ayam...mak tak mkn ayam hiksss