Cosmoderm

Monday, November 9, 2015

Chef Selebriti PTS ke Pantai Timur | Road Tour penulis Terbaik PTS 2015

Assalamualaikum semua,

Salam pantai timur buat pembaca buku-buku PTS di Terengganu dan Kelantan. Berita baik buat anda kerana Road Tour penulis Terbaik PTS 2015 kali ini akan berada di Terengganu dan Kelantan selama 2 hari. Tapi siapa pula penulis-penulis yang akan ditampilkan oleh PTS kali ini?

Sempena cuti perayaan Deepavali esok apa kata anda bersama-sama memeriahkan Road Tour penulis Terbaik PTS 2015 yang akan berlangsung pada 10 dan 11 November 2015. Bagi edisi kali ini PTS menampilkan barisan chef selebriti PTS yang terkenal seperti Chef Hanieliza, Chef Fazalina dan Chef Azian.

Bila dah jemput Chef Selebriti, aktiviti yang tidak wajar anda lepaskan ialah sesi demo masakan oleh ketiga-tiga chef ini. Ada rezeki, boleh lah merasa sendiri air tangan oleh chef-chef ini, peluang yang jarang-jarang ada ni. Selain itu anda boleh mendapatkan buku-buku resepi dari chef-chef selebriti ini dengan harga istimewa dan mendapatkan tandatangan mereka di samping beramah mesra dengan mereka.

Road Tour Penulis Terbaik PTS 2015

Siapa yang tidak mengenali ketiga-tiga chef selebriti PTS ini? Buku-buku tulisan mereka semuanya laku keras. Mari kita berkenalan dengan salah seorang chef jemputan kita iaitu Chef Hanieliza.

Chef Hanieliza Kamarudin berasal dari Kuala Lumpur tetapi kini menetap di Kerteh, Kuala Terengganu sangat aktif dengan demo masakan di seluruh negara dan juga di televisyen seperti rancangan Wanita Hari Ini dan Nasi Lemak Kopi O. Beliau juga sering membuat demo masakan bersama Kedai Buku MPH, Mid Valley, Kedai buku POPULAR dan IKANO.

Antara buku tulisan Chef Hanieliza ialah;

500 Kompilasi Resipi Chef Hanieliza 101 Resipi Menggunakan Pemanggang Senangnya Memasak Makanan Barat Resipi Daun Limau Purut
dan banyak lagi!
Road Tour Penulis Terbaik PTS 2015Road Tour Penulis Terbaik PTS 2015

Eh, bagaimana dengan Chef Fazalina dan Chef Azian? Sabar kita simpan dulu untuk Road Tour seterusnya, hehehe.

Bagaimana pula dengan jadual sesi esok dan lusa?

10 November 2015 (Selasa)
12.00 tengahari
SMO Bookstores
Gong Badak, Terengganu

11 November 2015 (Rabu)
12.00 tengahari
SMO Bookstores
KB Mall, Kota Bharu, Kelantan

4.00 Petang
SMO Bookstores
Kubang Kerian
Kelantan

Jadi warga Terengganu dan Kelantan! Jom datang beramai-ramai! Jumpa di sana!

4 comments:

MOMMYLIN said...

Bestnya dapat buku masakan.... Nnt masak je kerjanya

MOMMYLIN said...

Bestnya dapat buku masakan.... Nnt masak je kerjanya

Yanty Lee said...

best nya kalau dpt gi... bru jinak2 nak masak.. tp tkt jd hangat2 taik ayam..

Lya Akif Imtiyaz said...

Wow nnt kena tajin masak2 laaa