Cosmoderm

Monday, November 30, 2015

Siapa ke Pantai Timur Minggu Ini?| Road Tour penulis Terbaik PTS 2015

Assalamualaikum Semua,

Hujung minggu ini sempena cuti sekolah, siapa yang bercuti atau berada di pantai timur? Jangan lepaskan peluang untuk berjumpa dengan penulis-penulis terbaik PTS dan juga penulis muda dari program Tunas Super anjuran PTS.  Sekali lagi Road Tour Penulis Terbaik PTS 2015 menampilkan Dr Khairul Nizam, Puan Mardiana Mat Ishak dan juga adik-adik penulis cilik untuk bertemu dengan peminat serta beramah mesra disamping mendapatkan autograf dan gambar bersama.Jika pada entry yang lalu kita telah berkenalan dengan Dr Khairul Nizam, ayuh mari kita berkenalan pula dengan Puan Mardiana Mat Ishak. 


Mesti korang tak tahu kan yang Puan Mardiana Mat Ishak merupakan isteri kepada Dr khairul nizam? Terkejut tak? Sweet kan mereka, pergi road Tour bersama-sama, hehehe. Bekerja sebagai pensyarah, Puan Mardiana Mat Ishak telah menulis buku-buku tersebut bersama PTS;


  • Dahsyatnya Doa Isteri
  • Super Woman
  • Bahagianya Menjadi Pengantin Sepanjang Masa


Haaaa, mari kita berkenalan pula dengan penulis cilik ni. RZ cemburu dengan adik ni, umur 11 tahun dah ada novel sendiri. RZ masa umur 11 tahun sibuk main lompat getah je, hahahaha.


Adik Azim hakimi baru berumur 11 tahun, tapi telah menghasilkan novel pertamanya yang bertajuk Tunas Super: Misi Magika. Selepas ini pasti kita nak lihat lebih banyak karya yang dihasilkan oleh adik Azim Hakimi. Adik Azim juga akan bersama-sama menyertai Road Tour Penulis Terbaik PTS 2015 di Pantai Timur hujung minggu ini.


Bagi yang ingin turut sama memeriahkan Road Tour Penulis Terbaik PTS 2015, pastikan anda tidak terlepas jadual tersebut di bawah. Warga Kota Bharu dan Kubang Kerian, kelantan serta Gong Badak, Terengganu, tanda tarikh berikut pada kalendar anda ye?

5 Disember 2015 (Sabtu)

12.00 Tengahari
SMO Bookstores
KB Mall, Kota Bharu,
Kelantan

4.00 Petang
SMO Bookstores
Kubang Kerian, Kelantan

6 Disember 2015 (Ahad)

12.00 Tengahari
Smo Bookstores
Gong Badak, Terengganu.

jumpa di sana!

2 comments:

yaya cendana said...

Seronokknyaaaa...saya rela beli tiket ke sana dari putrajaya untuk pergi ke sini

Mieza S said...

Bestnya. Jauh tapi. Sobs sobs T_T