Cosmoderm

Monday, January 11, 2016

Kenny Rogers Roasters Memperkenalkan The Golden Abundance

Assalamualaikum semua,

Bermula awal minggu ini sehingga penghujung Februari, Kenny Roagers Roasters (KRR) memperkenalkan The Golden Abundance, sempena ketibaan perayaan Tahun Baru Cina tidak lama lagi.

Kenny Rogers Golden Abundance

Hidangan ayam panggang yang diperap bersama sos teriyaki istimewa dengan herba dan pelbagai rempah ratus merupakan hidangan utama The Golden Abundance dihidangkan juga bersama country-style chicken soup, aromatic rice dan tidak ketinggalan Muffin popular KRR.

Kenny Rogers Golden Abundance

Kembali atas permintaan ramai, kepekatan dan kemanisan sos teriyaki sangat sempurna dan sebati dengan rotisserie-roasted chicken KRR. Dimasak dengan ramuan yang sihat, keenakan rasa yang dibungkus dan dibakar dengan sempurna menjadikan hidangan ini sangat sihat dan kaya dengan rasa yang mantap, gituuuu!

The Golden Abundance kali ini menampilkan tiga pilihan yang anda boleh pilih mengikut kesukaan iaitu, T-Wrap Soup Meal, T-Wrap Chicken Meal dan T-Wrap Lite Meal.

T-Wrap Soup Meal

T-Wrap Soup Meal dihidangkan bersama aromatic rice, country-style chicken Soup dan juga muffin KRR yang istimewa. Set T-Wrap Soup Meal ini berharga RM23.50.

Kenny Rogers Golden Abundance

Kenny Rogers Golden Abundance

T-Wrap Chicken Meal

Tak jauh beza dengan T-Wrap Soup Meal, cuma set ini tidak dihidangkan dengan soup, hehehe. Tetapi set ini dihidangkan bersama side dish yang anda boleh tukar selain dari apa yang ditunjukan pada gambar di bawah. Set ini juga berharga RM23.50

Kenny Rogers Golden Abundance

T-Wrap Lite Meal

Haaaaa, siapa2 jenis yang makan sikit pun dah kenyang atau tengah nak diet tu boleh cuba T-Wrap Lite Meal yang hanya dihidangkan bersama aromatic rice dan sebiji muffin, hehehe. Set ini berharga RM19.50.

Kenny Rogers Golden Abundance


Pembelian T-Wrap Chicken secara ala-carte juga boleh, haaaa suka tak? Harga cuma RM14.90 saja. Cepat serbu ke restoran Kenny Rogers Roasters berdekatan dengan tempat anda dan nikmati sendiri kelazatan The Golden Abundance bersama keluarga dan juga rakan taulan.

Kenny Rogers Golden Abundance

Oh, hampir lupa ada tawaran istimewa untuk korang, meh baca poster kat bawah ni...



Facebook


Laman Web


7 comments:

Ben Ashaari said...

Feveret gueeee!! Nak g try nanti..

gulew kapas said...

Mcm kene try je. Da lama sgt xmasuk kenny roges

gulew kapas said...

Mcm kene try je. Da lama sgt xmasuk kenny roges

Kak Sue said...

Nak singgah la jap lagi..

Kak Sue said...

Nak singgah la jap lagi..

Miss Moon said...

alahai tgk entry nih terus terliur ....boleh la pergi lunch kat Kenny Rogers nanti

Akif Imtiyaz said...

Huaaaa bab makan2 ni sedappp btol.laa..tapi nak blh pergi tuu hahaha..kena carik masa sesuai