PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Monday, March 7, 2016

Menyesal Botakkan Kepala!

Assalamualaikum semua,

Seminggu yang lalu RZ telah membuat keputusan secara spontan untuk membotakkan kepala, walaupun beberapa hari sebelumnya RZ ada menyatakan hasrat untuk try imej botak tapi dalam nada main-main lah, hahaha.

Plan asalnya nak botak sebelum Kembara Kelab Blogger Ben Ashaari ke Taman Negara yang lalu, tapi tertangguh. Tukar pula, nak potong rambut sebelum ke Legoland, tak sempat lagi, haishhh. Akhirnya balik dari legoland hari sabtu, hari ahadnya RZ mengambil keputusan untuk potong rambut, tapi tak decide lagi nak potong macam mana.

Duduk je kat kerusi, tukang gunting tanya nak potong macam mana? RZ dengan spontan sebut....


BOTAK!

konon rasional botak tu sebab cuaca panas, rimas rambut panjang (taklah panjang sangat pun), tapi hakikatnya bila botak, cahaya matahari terus direct ke kulit kepala, jadi makin kuat lah berpeluh! stress!! hahahaa. Padan muka! Menyesal pun ye jugak! hahahaha.

Maka selepas botak, beginilah muka RZ!









Sabar lah sikit, kejap je panjang lah balik rambut tu... hahahaha.

5 comments:

budutempe said...

hai syimo eh hahhaha...ok la tu comey doh
jemput singgah http://sibudutempe.blogspot.my/

Bonda Zahra said...

kira tersilap langkah ke camna ni?hihi..

Bonda Zahra said...

kira tersilap langkah ke camna ni?hihi..

Lan Careno said...

Hahaha... Aku penah botak skali jer itu pun nazar ms dpt Akiff dulu...

Akif Imtiyaz said...

Hahaha tapi mcm comel jer bila botak kikiki