PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Wednesday, March 2, 2016

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

Assalamualaikum semua,

Siapa pernah pergi Legoland? Siapa teringin nak pergi Legoland? Siapa yang nak pergi Legoland lagi? Kini Legoland Malaysia ada tarikan terbaru buat pengunjung-pengunjungnya, masih panas lagi, hehehe. Nak tau, kejap lagi RZ cerita. Apa pun, untuk pengetahuan korang, ini juga adalah kali pertama RZ menjejakkan kaki ke Legoland Malaysia ni, hihihihi.

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia


Peminat Lego pastinya dah menonton  The Lego Movie sebelum ini kan? Legoland kali ini mempersembahkan The Lego Movie 4D, A New Adventure. The Lego Movie 4D yang telah dirasmikan dengan meriahnya baru-baru ini menjanjikan pengalaman menonton yang lain dari yang lain. RZ sendiri dah menontonnya, memang teruja sangat. Siap bersorak-sorak lagi RZ dalam panggung tu, mujur tak kena baling popcorn sebab terlalu bising, hahaha.

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

Jadi penggemar wayang 4D tu boleh la lepak lama kat sini sebab ada 4 movie yang akan ditayangkan selang setiap 30 minit, hehehe.

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

Ok yang ini khas buat warga Johor, warga Johor saja. Ada promosi khas buat anda, ini yang buat RZ jeles ni! hahaha. Nak tau? layari www.legoland.com.my ye?

Nah, RZ belanja sikit gambar ye? hehehe...

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

oh ya, RZ juga sempat ditemuramah oleh media berbahasa Inggeris pada petang itu, tapi tak tau lah bila dan di mana ia akan ditayangkan, hahahhaa. sedih ni! kikikikii...

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

The Lego Movie 4D, A New Adventure | Terbaru di Legoland Malaysia

Apa-apa pun, jika berkesempatan, kunjungi Legoland Malaysia dan saksikan sendiri menariknya The Lego Movie 4D, A New Adventure! Tak menyesal punya!

7 comments:

mOoN IzzaN said...

Teringin nak ke Legoland.. Tpi tggu anak besar skit bru ok kot..

Izzati Suhaide said...

Bestnyeee g legoland...siap dapat tgk 4D lagi..

Mummy Julia said...

best!

reezluv said...

masih tak nampak lagi apa yang bestnya selain harganya yang mahal..ohoho..:D

Hanim Hashim said...

Menarik! teringin nak bawa anak-anak tengok Lego 4D Movie ni nanti

Dkna Abza said...

tungla dapat masuk tv...

Akif Imtiyaz said...

Waahhhh bestnya masuk tv tuuu..legoland mmg best...