PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Tuesday, March 8, 2016

Tshirt KBBA9 Dah Viral?

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah Sejak diperkenalkan sempena Kembara Kelab Blogger Ben Ashaari ke Taman Negara yang lalu, T-shirt edisi khas KBBA9 (since 2009) mendapat sambutan yang menggalakan tidak kira dari rakan-rakan blogger dari Kelab Blogger Ben Ashaari Sendiri mahupun orang awam, ngeee.

kbba9

RZ pun tidak ketinggalan juga telah memiliki sehelai dan sedang merancang untuk mendapatkan beberapa helai lagi tapi mungkin warna yang berbeza. Bila pakai beramai-ramai dengan kawan-kawan blogger ni, terasa seperti sebuah pasukan yang kuat gitu.

kbba9

Apatah lagi semasa berada di Taman Negara, Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan sendiri melihat betapa segaknya ahli-ahli KBBA memakai tshirt tersebut.

kbba9

Tengok saja betapa segaknya mereka semua memakai tshirt KBBA9:

kbba9

kbba9

kbba9

kbba9

kbba9

kbba9

kbba9

kbba9

Maka sebagai doraemon yang nak gambarnya lain dari yang lain RZ pun turut tidak ketinggalan untuk memuatnaik gambar ini sebagai Default Picture di facebook.

kbba9

Dan tak sangka pula ada yang memanipulasi gambar ini untuk menjadikkannya lebih menarik, seperti ini:-

kbba9

diikuti rapat oleh 

kbba9

Laju mengejar

kbba9

Dan akhirnya

kbba9

Nak menangis RZ gelak tengok gambar-gambar ni, tapi dalam masa yang sama dapat juga promosi percuma kan? Kira dah viral dah ni, hahahaha.

Ada yang nak mendapatkan Tshirt KBBA9 ni tak? Boleh pm ikat tepi ye? hehehehe...

*Kreatif betul lah diorang ni, hahahaha*

29 comments:

Wzfadhlan said...

Yes!! KBBA terbaik...comunity blogger yg hebat...pelopor kepada komuniti blog...ilovekbba

Lisa Nurulain said...

Lisapon sedang tunggu tshirt smpai haha

mOoN IzzaN said...

Baju cantikk...

Saidila Abdul Rahman said...

gambar edit bentes tu yg rare dan nampak real pun yer walaupun tak logik ...hahahaha

Ahmad Afiq said...

Fuyoooooo. Nak juga...

Nadia Johari said...

Hahaha..terbaikla sapa edit..

yanie yusuf said...

hahaha gambar bawah tu memang terbaik.. viral dah baju KBBA9 hihi

sohoque said...

hahahha.. ai nak belajar jugak skill kungfu hustle plisss

Yan Ty said...

HAHAHAHAHAHA..Promote baju KBBA yang memang kebaboom....

shazillahsani.com said...
This comment has been removed by the author.
shazillahsani.com said...

Cantik..tshirt kbba..harus dapatkan satu nie..hihihi

Ahmad Afiq said...

Saya nak juga!!!!!

Bonda Zahra said...

nak jugak tshirt ni!!:)

Bonda Zahra said...

nak jugak tshirt ni!!:)

Lan Careno said...

Aku memula tgk tshirt ni x bekenan sgt tp bila dh pkai smart pulak...

razzwey razz said...

Yoshhh....

razzwey razz said...

Hai mira filzah... Hahaha

razzwey razz said...

Cantik! Beli plissss, hehehe

razzwey razz said...

Hahahahaaa.... Gigih diorang edit tauuu...

razzwey razz said...

Tungguuuuu

razzwey razz said...

Hahahaaaa...

razzwey razz said...

Sana sini dah perginya tshirt kbba9 tu...

razzwey razz said...

Nanti bamhoq dtg rumah, bawak pulut kuning dengan burger waffle kat chequers skali ye... Hahaha

razzwey razz said...

Kemain memasing edit... Hahahah

razzwey razz said...

Kemon... Jangan satu, banyak plissss hahaha

razzwey razz said...

Sabarrr, hahahha

razzwey razz said...

Bonde dah ada satu kan? Hahahhaa

razzwey razz said...

Sama la lan, memula tgk gambar nampak biasa, bila dah pakai cun gile!

Akif Imtiyaz said...

Hahaha gambar naik penyapuu la plok ...omeyy angat laaa gambar tuu..yahoo.kita pon ada dua helai daa...