PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Thursday, April 7, 2016

CAMELUS, Produk Berasaskan Susu Unta Pertama Malaysia

Assalamualaikum Semua,

Kalau ada yang mengikuti perkembangan RZ di Facebook (bajet famous lettew!), mesti ada yang perasan RZ upload gambar di bawah ini kan? hehehe.

susu unta camelus

Mesti ramai yang tertanya-tanya apa benda lah yang RZ dok share pasal CAMELUS situ, CAMELUS sana, CAMELUS sini, hehehe. Haaaa, mari RZ perkenalkan pada anda, Camelus produk berasaskan susu unta yang pertama seumpamanya di Malaysia.

RZ dan rakan-rakan blogger dari Kelab Blogger Ben Ashaari hadir semasa pra-pelancaran produk-produk Camelus keluaran Palmabrand Sdn Bhd

Perkara pertama sekali RZ nak cerita semasa melangkah masuk ke ruang pejabat Palmabrand Sdn Bhd, rasa teruja sebab setiap ruang tersusun kemas, dan pandangan mata RZ terus tertumpu kepada kawasan kaunter yang menempatkan barisan produk-produk Camelus dan replika berbentuk UNTA, seperti logo di atas, hehehe.


susu unta camelus


susu unta camelus

susu unta camelus

susu unta camelus

susu unta camelus

susu unta camelus

Disambut mesra oleh staff Palmabrand Sdn Bhd, semua manis-manis belaka tak putus dengan senyuman dan layanan kelas pertama, hehehe. Rasa macam VIP pula, hahaha. Jangan rasa pelik ye, setiap yang hadir juga akan mendapat layanan yang sama tak lebih tak kurang. 

susu unta camelus

Taklimat disampaikan oleh Head Of  Strategy & Corporate Planning Encik Azhar Sulaiman. Pernah dengar kan nama tu? Azhar Sulaiman yang pelakon tu, Abang92 tu (lama betul rujukannya, hahaha). Ingat dah? Encik Azhar Sulaiman yang lebih mesra disapa sebagai Mami, hehehe. 

susu unta camelus

Produk Camelus yang berasaskan susu unta yang akan mula menjengah pasaran bermula bulan ini (April) dijangka mampu bersaing dengan produk susu lembu, susu kambing yang sudah sedia berada di pasaran tempatan. Khasiat susu unta yang ramai orang tidak tahu merupakan susu kedua terbaik selepas susu ibu.

Kami juga berpeluang untuk merasai sendiri produk susu unta tongkat ali dan susu unta kopi, ternyata dari segi rasanya boleh bersaing juga dengan produk-produk kopi di luar sana. Untuk pengetahuan anda juga, khasiat susu unta tidak berubah walaupun telah diekstrak kepada serbuk, maka anda tak perlu ragu-ragu akan khasiatnya walaupun dipelbagaikan perisanya.

susu unta camelus

Buat masa ini produk rangkaian Camelus yang akan dipasarkan ialah 

Camel Milk Original Coffee
Camel Milk With Tongkat Ali Coffee
Camel Milk With Teh Tarik Gaharu
Camel Milk Chocolate Cereal Collagen
Camel Milk Sakura White Extract (pembelian secara online)
Green Select (pembelian secara online)

Nantikan kemunculan Camelus di pasaran tau, bila-bila masa saja dalam bulan April ini.

susu unta camelus

Peluang baik kepada yang ingin menambah pendapatan sampingan, jangan lepaskan peluang ini.

Anda juga berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah serta pakej pelancongan ke Dubai.
Sepanjang anda menjadi stokis, anda akan diberikan :-
-Latihan dan seminar secara percuma
-Berpeluang memenagi hadiah-hadiah yang menarik
-Keahlian seumur hidup
-Diberikan sokongan iklan iklan dalam pelbagai media dan banyak lagi
Boleh PM dan whatsapp di nombor 014-6644262 @ call 03-61787846 SEKARANG!!!!!!
Alamat :  Palmabrand Sdn Bhd No.33-M, 
Jalan DBP Dolomite Business Park, 
68100 Batu CavesSelangor 
Tel : 03-61787846 
Facebook : Camelus Brand 
Website : camelus.com.my 
Emel : camelusbrand@gmail.com 
Hotline : 014-6644262 
Telefon : 03-61787846

38 comments:

Dkna Abza said...

Tiba2 nak suh jai minum tongkat ali camelus mlm ni haahahaa

Ahmad Afiq said...

Ternampak 'Chocolate Cereal Collegen'. Dah lah Choc my fav. Ada collegen tuk nampak lebih muda. Fuhhh. Kelazatan berganda.

razzwey razz said...

Awwwwwmmmm, cepatlah!!! Hahahahaa...

razzwey razz said...

Tungguuuu... Anytime je dalam bulan ni start jual...

Eintan Nurfuzie said...

susu unta x pernah minum.. boleh cuba ni. lgpon byk produk

Eintan Nurfuzie said...

susu unta x pernah minum.. boleh cuba ni. lgpon byk produk

qaseh dalia said...

Setakat ni susu kambing je penah minum ahaks kena try susu unta plak .. Bonggolll

Normi Nieza said...

Blh cuba ni😊

yaya_flanella said...

Tak pernah try susu unta. Boleh cuba ni. Hee

Wendy Pua said...

teh tarik dgn susu unta!
special nya

Aku Penghibur said...

Sedap tak rasanya ? Rasa nk cubalah

Akif Imtiyaz said...

Excitednya nampak minum.. susu unta ke tuu razz...perghh akk tak penah lagi minum susu unta..

razzwey razz said...

Yup, boleh try nanti... Ada untuk slimming gak tau... Hehehe

razzwey razz said...

Susu unta lagi bagus dari susu kambing, ibu menyusu badan pun boleh minum...

razzwey razz said...

Nanti dah keluar market boleh try, tak lama lagi...

razzwey razz said...

Untuk kecantikan pun ada yaya, try yang sakura white extract tu...

Nadia Johari said...

Excited sangat..nak bagi famili rasa jugak

razzwey razz said...

Next nak try yang teh tarik punya... Hehehee

razzwey razz said...

Sedap acik, lepas ni ada banyak produk lagi akan keluar... Semua dari susu unta...

razzwey razz said...

Excited sebab wangi dan sedap, akak nak jadi agent pun boleh, leh jual kat sana.... Hehehe

razzwey razz said...

Ai nak try untuk slimming tu, hihihiiii...

lyana ishak said...

Rasa mcm mna tu razi ? Bley gmbarkan . Bley cuba nanti nie . Thanks for sharing ^_^

lyana ishak said...

Rasa mcm mna tu razi ? Bley gmbarkan . Bley cuba nanti nie . Thanks for sharing ^_^

Lisa Nurulain said...

Tak pernah rasa... errr susu tongkat ali? Mcm mana rasa?

Lisa Nurulain said...

Tak pernah rasa... errr susu tongkat ali? Mcm mana rasa?

PCL said...

Dah try ke tongkat ali unta, bak mai secawan razi.

razzwey razz said...

Dah try, harum semerbak satu opis... Hahahaa... Rasa pun sedap, terangkat...

Bonda Zahra said...

Wah.nak try y chocolate tu!

razzwey razz said...

Rasa macam minum kopi susu, takde bau pelik... Wangi, yesss!!! Sangat wangi...

razzwey razz said...

Kopi Susu unta + tongkat ali, rasa kopi sikit, tongkat ali sikit, susu unta sikit... Hehehe

razzwey razz said...

Nanti beli tau....

Hanim Hashim said...

nak try yg chocolate cereal tu ....campur ngan susu kambing mesti best kan!

Saidila Abdul Rahman said...

nak sekut sedapppppp

razzwey razz said...

Kenapa nak campur dengan susu kambing? Hahahaha

razzwey razz said...

Sekut tu apa? Hehehehe

Akif Imtiyaz said...

Wah siap.boleh jadi agent eaaa...fuhh menarik tu razz..boleh laa tambah pendapatan..

Akif Imtiyaz said...

Hahahaha sekut tu biskut laa razz kikikiki....singkatan jadi sekut..

Akif Imtiyaz said...

Hahahaha sekut tu biskut laa razz kikikiki....singkatan jadi sekut..