PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Wednesday, May 4, 2016

Baju Melayu Untuk Bayi Anda Sempena Hari Raya

Assalamualaikum semua,

Puasa tak lama lagi, raya pula tiba selepas tu. RZ yakin ada yang dah mula sibuk dengan baju raya kan? Dah pilih kain, hantar ke tukang jahit. Lepas tu baru sibuk hal yang lain pula, hahaha. Ye lah, Hari Raya semua nak kelihatan cantik bergaya kan? Tak kiralah orang dewasa, remaja, kanak-kanak malah mereka yang bergelar ibu dan bapa pasti nak anak mereka juga kelihatan cantik dan comel hari raya nanti.

Kalau ada yang tercari-cari baju melayu untuk bayi, yang selesa dan cantik. RZ cadangkan korang cuba baju melayu dari Khaleesh Shop. Baju melayu Johor RZ kira sesuai bagi anak-anak kecil, taklah rasa tercekik nanti kan? hehehe. Walaupun belum ada anak lagi, tapi RZ ramai je anak saudara lelaki. (aci la kan? hahaha)

Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,


Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,

Material yang digunakan bagi baju-baju melayu dari Khaleesh Shop ialah Cotton Hakonne Spuns. Pernah dengar tak? haaaa, try google okay? hehehe. Oh ya, Mesti ada yang tanya, "Seluar takde ke?". Mestilah ada, takkan jual baju saja kan? Mestilah didatangkan dengan seluar sekali, hahaha.

Buat masa ini ada Lima (5) pilihan warna seperti:-

Fuchsia Red 
Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,

Peach 

Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,

Dusty Pink
Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,

Royal Blue
Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,

Grey
Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,

Ada tiga (3) pilihan saiz iaitu:-

a. 0-6 Bulan
b. 6-12 Bulan
c. 1 Year+

Bagaimana dengan harga? Harga asal ialah RM100, tetapi sekarang hingga 31 Mei 2016 anda akan mendapat harga promosi iaitu RM90. Penghantaran adalah PERCUMA! Yeaayyy!!! Pembayaran secara PENUH dan, daaaannn... Nak BAYAR 2 KALI juga boleh. Betul, tak tipu.


Follow Instagram Khaleesh Shop, sebarang pertanyaan atau tempahan boleh whatsapp nombor +60177252087.

Baju melayu Bayi, Baju melayu baby, Baju Melayu budak,

7 comments:

Dkna Abza said...

ala comelnya baju ni.. mikhail dah 2 tahun, tapi pakai baju umur 3 tahun..rmmm.. ada saiz besar tak ?

Hanim Hashim said...

alololo comeinya baju dia hehe ..padanan warna pun terang dan menarik!Mujur anak lelaki takda lagi ..kalau tak dah beli dah ni :D

Lisa Nurulain said...

comel2 baju ni .. heheh beli awal-awal bagus gak. tapi Lisa takda baby lagii..boleh try share ke kawan2 lain la mana tau
ada yg minat

YB Shehan said...

oo bleh bayar 2x? menarik.. xla terasa sgt. hehehehe..

careno said...

Simple tp ok laa... bebudak xyah nak stylo sgt kann... jnji selesa..

Nadia Johari said...

comel..nad dah belikan untuk baby fariza.hehhe

raihanah said...

saya pun baju melayu anak2 beli je tahun ni