Cosmoderm

Tuesday, August 30, 2016

Team Chikarazni | Allianz Crazy Games 2016

Assalamualaikum semua,


Seperti tahun-tahun sebelumnya (2014-2015) #TeamChikaRazNi akan kembali beraksi di Allianz Crazy Games 2016. Tak sangka bermula dari suka-suka akhirnya dah masuk tahun ketiga #TeamChikaRazNi menyertai acara tahunan yang dianjurkan oleh Allianz Malaysia.


Bercerita tentang sukan kegemaran, kami bertiga cukup menggemari sukan yang menguji Ketahanan Mental & fizikal. RZ secara peribadi menggemari AEROBIK, untuk lebih spesifik RZ menyertai marathon AEROBIK tanpa henti selama 3 jam. Tak percaya? Semasa gambar pertandingan di bawah, RZ berjaya mendapat naib johan dari lebih 300 peserta.


Setakat ini, dari 10 pertandingan yang RZ sertai 8 daripadanya RZ berjaya menempatkan diri di antara 10 teratas. Fuuuhhh, bukan mudah nak sampai ke tahap ini, ia memerlukan semangat yang tinggi dan stamina tip top, hahaha. Bukan RZ saja yang menggemari sukan bertemakan marathon, rakan sepasukan RZ juga sering menyertai marathon di sana sini. Seorang lagi tak payah cakap, menguruskan anak kembar tiga ibarat marathon 30KM, hahahaha.



Adakah #TeamChikaRazni akan berjaya dalam Allianz Crazy Games 2016 nanti? Kita tunggu dan lihat! 




15 comments:

Afiq Halid said...

Good luck Razi !!!

Cikza said...

Gudluck raziii

Shiqeen Sattar said...

U can do it!

hanyzaini said...

Good luck boys...!! Chaiyok chaiyok..

Dkna Abza said...

Good luck korang...

Bella Idura said...

You can do it!!! Good luck!!

mas saari said...

good luck!
moga team ChikaRazNi success..

mas saari said...

good luck!
moga team ChikaRazNi success..

Lan Careno said...

Good luck... Bab menguruskan ank seramai 5 org tu mmg mcm meraton 30km. Aku setuju tu.. Haha

Daus Redscarz said...

Good luck... All the best !!

Saidila Abdul Rahman said...

goodluck #TEAMCHIKARAZNI

Izzati Suhaide said...

gud luck semua...

Muhammad Fareez Van Fillers said...

all the best...

Mama Kembar 3 said...

Sokong team Chikarazni! U can do it!!

yanie yusuf said...

wahh terbaik korang.. goodluck #TEAMCHIKARAZNI


www.yanieyusuf.com