PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Wednesday, September 28, 2016

Anda Bakal Terpukau Dengan Gambar-Gambar Ini | Xcape Resort Sungai Lembing

Assalamualaikum semua,

Akhirnya hujung minggu yang RZ berpeluang untuk keluar dari kesibukan kotaraya Kuala Lumpur. Bukan Kompleks Kotaraya tu kat Pudu tu, hahaha. Keluarnya RZ dari Bandaraya Kuala Lumpur untuk menikmati sebuah percutian yang sudah lama ditunggu, percutian berkualiti. Tak main lah cuti-cuti duduk hotel, keluar shopping, tengok bangunan tinggi, menghadap gajet, itu hari-hari RZ dah hadap bila pergi balik kerja, hahaha.

Percutian kali ini membawa RZ jauh ke Sungai Lembing, Kuantan Pahang. RZ nak menjelajah hutan pula, nak tengok pokok-pokok, mandi kat air terjun, trekking, fuhhhh. Gajet semua sorok dalam beg, tak perlu sebab takde line, hahaha.

Xcape Resort Sungai Lembing

Sebenarnya entry ini, baru nak bagi suam-suam, entry seterusnya RZ akan cerita lebih panjang lebar lagi. Entry seterusnya korang akan disajikan dengan gambar-gambar seperti ini, hahahaa. Mohon terpukau dan teruja ye? hahaha...

GAMBAR SENYUMAN

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

GAMBAR TEMPAT MENARIK

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

GAMBAR MENAKUTKAN (hahaha)
Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

(muka takut tidak terkecuali)
Xcape Resort Sungai Lembing

  GAMBAR AKSI LAGAK NGERI BERTARAF ANTARABANGSA

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing


Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Xcape Resort Sungai Lembing

Macam mana? dah teruja tak? Nantikan entry seterusnya, lebih banyak bebel, lebih banyak gambar dan lebih membuatkan korang teruja.

Sebenarnya RZ takleh move on lagi dengan pengalaman di Sungai Lembing. Terima kasih kepada Xcape Resort Sungai lembing atas kenangan yang tak mungkin RZ lupakan. Banyak lagi RZ nak cerita tentang Xcape Resort Sungai Lembing ni, tak sabar nak bebel panjang lebar, hahahaha.

Errmmm, rasa macam nak pergi sana lagi dan tak nak balik KL dah, rindu suasanya di situ. Sungai Lembing, tunggu kehadiranku lagi!!!

9 comments:

Afiq Halid said...

Gambar kepala terbenam tu betul2 lagak ngeri antarabangsa. Hahahaha.

Shiqeen Sattar said...

kah kah kah kohajo ko Razi...

Nadia Johari said...

air terjun, mengelongsor tu best

Kak Sue said...

Bestnyaaa...

YB Shehan said...

hahaha. lawak2.. sies nak repeat

Kak Sue said...

Bestnyaaa...

mas saari said...

ngeri² lagak tu.. hehehee
tapi serius jeles!

trex said...

razi cantik nya gambar.. ^_^

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)