PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Sunday, September 11, 2016

Bila Gambar Dah viral

Assalamualaikum semua, 

Nak dijadikan cerita, ada lah sebuah drama kat tv baru-baru ni pasal kisah cinta seorang abang tentera, hahaha. RZ tak berkesempatan nak menonton drama tu, almaklumlah balik kerja je dah pukul berapa, memang tak sempat nak menghadap tv lah.


Biasalah drama-drama adaptasi novel ni, memang selalu je mendapat kritikan netizen, malah hingga ke page-page fb yang besar seperti "Siakap Masak Keli", "Pen Merah Jambu", "Oh Matahari" dan juga "Sultan Melatah", hahahaha. 


Atas tu, itulah gambar yang diviralkan di media sosial, Facebook, twitter, instagram. Boleh pula dikata bentuk dressing tu macam telur mata, hahahaa. Maka RZ tak nak ketinggalan untuk ikut sama, hahahaha.



Tapi tak sangka kurang dari 24 jam, keluar pula post ini:



Hambekkk!!! 4.5k retweet kau! Hahahahaa. Kusangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengahari. Ingatkan dah senyap dah, tapi kurang 48 jam ada lagi yang keluar, hahaha.


Nak cakap apa lagi, 18k like. Mujur takde sebarang "hencapan" di ruangan komen, ye lah sekadar hiburan saja. Takde niat untuk memburukkan siapa-siapa, mahupun drama tersebut. Hahahahaaa... Terima je lah bila gambar dah viral, hahaha.

6 comments:

Afiq Halid said...

Hahahaha. Nasib x letak bunga rafflesia.

IK Tia said...

Mula-mula tak perasan juga. Last-last baru faham. Hahaaa.

shazillahsani.com said...

razz sekarang sudah jadi retis...hihihi

yanie yusuf said...

hahah comel jew..

Shiqeen Sattar said...

nak autografff bang

YB Shehan said...

hahaha retis baq hangggggggg