PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Monday, February 13, 2017

Pelancaran GT Dollar Oleh GT Group Malaysia

Assalamualaikum semua,


Kalau korang perhatikan dalam laman media sosial RZ (facebook & Instagram), mesti akan perasan akan post mengenai GT Dollar. Mesti korang tertanya-tanya apa itu GT Dollar kan? GT Dollar sebenarnya baru sahaja memasuki Malaysia, dan telah dirasmikan oleh Y.B Datuk Mas Ermieyati binti Samsudin, Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia bertempat di Sime Darby Convention Centre Bukit Kiara baru-baru ini.


Semasa pelancaran ini juga telah diperkenalkan dengan satu aplikasi telefon pintar, GT DOLLAR iaitu sebuah platform mudah alih E-Dagang terbesar di Malaysia yang membolehkan pengguna dan penjual berinteraksi dengan lebih mudah dan teratur.


Korang dah muat turun aplikasi GT Dollar kat telefon tak? Masih belum tahu apa itu aplikasi GT Dollar?

GT Dolar merupakan aplikasi jual beli yang membolehkan anda berbelanja tanpa tunai (cashless) di mana e-wallet memainkan peranan dalam setiap urusan jual beli di antara penjual dan pembeli. Potongan harga istimewa juga diberikan kepada pengguna GT Dollar sekiranya anda berbelanja menggunakan aplikasi tersebut.


GT Group bukan sahaja telah memperkenalkan aplikasi GT Dollar, malah juga beberapa produk yang lain juga seperti GT Mobile, GT Wonder Boy dan GT Smart Watch. Macam best pula bila tengok GT Wonder Boy tu, boleh buat macam-macam. Senang cerita boleh jadi bff gitu, hahahaha. Boleh jadi P.A yang menguruskan jadual kita, boleh ajak menyanyi dan menari, jadi jurugambar peribadi, dan paling menarik GT Wonder Boy mampu menjadi penterjemah sekiranya kita berada di luar negara, kalau dapat satu ni mesti best! 

GT Smart Watch pula merupakan jam pintar yang membantu ibu bapa untuk memantau anak melalui smartphone sahaja, bukan sahaja memantau lokasi anak tapi juga mengatur jadual dan reminder kepada pemakai smart watch. Menarik kan?


Apa-apa pun RZ nak mengucapkan tahniah kepada GT Group Malaysia di atas pelancarannya yang meriah dan moga terus berkembang maju dan menghasilkan lebih banyak produk berinovasi tinggi.


Untuk lebih lanjut, layari dan ikuti

www.gtdollar.com
www.gtrobots.com
www.gtmobile.sg
www.instagram.com/gtgroupmalaysia

1 comment:

Aznan Sd said...

Menariklah yg robot² tu.. 😊