Cosmoderm

Friday, May 12, 2017

Legakan Ketegangan Dengan Lynnity Relief

Assalamualaikum semua,

Dah baca tak entri rz sebelum ini pasal produk Lynnity, Botanic Health (Citrus)? Entri kali ini juga berkenaan dengan satu lagi produk dari Lynnity, jangan susah-susah, korang klik je link di bawah ini okay?


Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)


Macam yang rz ceritakan pada entri yang lepas, kesibukan kerja yang melampau sering membuat rz kehabisan tenaga dan akhirnya memberi kesan kepada kesihatan, apatah lagi rz yang menghidap migrain yang teruk, maka sakitnya meningkat berganda-ganda gitu. Ada masanya tengkuk terasa tegang, kepala pening memang  kebiasaannya rz akan mencari paracetamol untuk melegakan ketegangan tu.

Semua orang tau, paracetamol atau seumpamanya tak begitu elok kepada badan untuk jangka masa yang panjang. Tapi rz kini memiliki satu lagi produk keluaran Lynnity yang sudah lama rz tercari-cari.

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-Grade Essential Oil), seperti namanya juga, bukan saja dapat melegakan ketegangan pada otot, malah baunya juga sangat calming. Lynnity Relief sangat sesuai untuk rz yang selalu kena migrain ni, wajib ada dalam beg setiap kali ke mana-mana. Tak perlu risau isu saiz, kerana botolnya kecil saja, dalam poket seluar pun muat!

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Dari segi keaslian kandungan, semuanya semulajadi seperti;

Peppermint Oil, 
Balsam Canada Needle Oil, 
Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, 
Coconut Oil, 
Lavender, 
Hawaiian Sandalwood, 
UnFlower, 
Eucalyptus Leaf,
Clary Sage, 
Roman Chamomile, 
Cedarwood, 
Ylang Ylang, 
Geranium Plant

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Lynnity Relief mempunyai banyak kelebihan antaranya;

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Untuk Lelaki:
- Sapukan pada tangan, lengan, kaki atau lutut, sebelum dan selepas workout.
- Sapukan pada bahu, otot belakang semasa sedang bekerja berat, atau selepas aktiviti tersebut.
- Sapukan pada dada, dahi,atau pergelangan tangan untuk melegakan mood.

Untuk Perempuan:
- Untuk yang mengalami kekejangan otot apabila datang bulan, sapukan pada bahagian abdomen untuk kelegaan.
- Untuk situasi atau keadaan yang hangat/haba, sapukan sedikit pada kulit untuk kesan penyejukan dan juga bau yang menangkan.

Untuk kanak-kanak/bayi:
- Sapukan pada tapak tangan, dada, tengkuk dan tapak kaki ketika demam, selesema atau batuk.
- Urutkan kaki (1-2 titis) sebelum tidur  

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)


Lynnity Relief (Pure Therapeutic-Grade Essential Oil) dijual secara atas talian, untuk lebih lanjut boleh layari;



 

8 comments:

Unknown said...


You actually make it appear so easy together with your presentation however I in finding this topic to be actually one thing which I believe I would never understand. It kind of feels too complicated and extremely huge for me. I am having a look forward on your next put up, I will attempt to get the grasp of it! msn hotmail sign in

Brody C said...

Very thoughtfful blog

visa for Turkey US citizen said...

Keep up the work, great job! The Turkish government has introduced an online visa system that allows US citizens to obtain a visit visa electronically. Visa for Turkey US citizen, US citizens can now easily apply for Turkey Visa from their home or office.

Alexander Jacob said...

This is a wonderful inspiring article. I am practically satisfied with your great work. You have really put together extremely helpful data. Keep it up.. kenya business visa allows several foreign nationalities to enter Kenya for business ventures.

Robert smith said...

Nice post. I love it to keep up the good work. Indian tourist visa from USA, US citizens can get a tourist visa for India online. The Indian eVisa application can be completed from home online.

Allen smith said...

I have read this article many times, and I found it very helpful. I really appreciate the time and effort you put into this and click here to apply for an India to USA tourist visa. An e-visa to India has now become easier to obtain.

Isabella Ava said...

I think this is an informative post and it is very useful and informative. So, I would like to thank you for the effort you put into writing this article. The Indian e visa eta or Electronic Visa (eTV) is an online travel authorization. You can fill an Indian e visa application via the India e visa online website.

Sophia said...


Hello guys, Are you looking for How to apply for Turkish residence permit? I am telling you there are two types of resident permits short-term, and the second is long-term. All info about Turkish residence permits are available on our Turkey visa page. You can read all the information here and how to process and what is the requirement of residence permit everything..