PTS

Cosmoderm

cosmoderm

Cosmoderm

cosmoderm

Friday, May 12, 2017

Legakan Ketegangan Dengan Lynnity Relief

Assalamualaikum semua,

Dah baca tak entri rz sebelum ini pasal produk Lynnity, Botanic Health (Citrus)? Entri kali ini juga berkenaan dengan satu lagi produk dari Lynnity, jangan susah-susah, korang klik je link di bawah ini okay?


Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)


Macam yang rz ceritakan pada entri yang lepas, kesibukan kerja yang melampau sering membuat rz kehabisan tenaga dan akhirnya memberi kesan kepada kesihatan, apatah lagi rz yang menghidap migrain yang teruk, maka sakitnya meningkat berganda-ganda gitu. Ada masanya tengkuk terasa tegang, kepala pening memang  kebiasaannya rz akan mencari paracetamol untuk melegakan ketegangan tu.

Semua orang tau, paracetamol atau seumpamanya tak begitu elok kepada badan untuk jangka masa yang panjang. Tapi rz kini memiliki satu lagi produk keluaran Lynnity yang sudah lama rz tercari-cari.

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-Grade Essential Oil), seperti namanya juga, bukan saja dapat melegakan ketegangan pada otot, malah baunya juga sangat calming. Lynnity Relief sangat sesuai untuk rz yang selalu kena migrain ni, wajib ada dalam beg setiap kali ke mana-mana. Tak perlu risau isu saiz, kerana botolnya kecil saja, dalam poket seluar pun muat!

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Dari segi keaslian kandungan, semuanya semulajadi seperti;

Peppermint Oil, 
Balsam Canada Needle Oil, 
Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, 
Coconut Oil, 
Lavender, 
Hawaiian Sandalwood, 
UnFlower, 
Eucalyptus Leaf,
Clary Sage, 
Roman Chamomile, 
Cedarwood, 
Ylang Ylang, 
Geranium Plant

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Lynnity Relief mempunyai banyak kelebihan antaranya;

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)

Untuk Lelaki:
- Sapukan pada tangan, lengan, kaki atau lutut, sebelum dan selepas workout.
- Sapukan pada bahu, otot belakang semasa sedang bekerja berat, atau selepas aktiviti tersebut.
- Sapukan pada dada, dahi,atau pergelangan tangan untuk melegakan mood.

Untuk Perempuan:
- Untuk yang mengalami kekejangan otot apabila datang bulan, sapukan pada bahagian abdomen untuk kelegaan.
- Untuk situasi atau keadaan yang hangat/haba, sapukan sedikit pada kulit untuk kesan penyejukan dan juga bau yang menangkan.

Untuk kanak-kanak/bayi:
- Sapukan pada tapak tangan, dada, tengkuk dan tapak kaki ketika demam, selesema atau batuk.
- Urutkan kaki (1-2 titis) sebelum tidur  

Lynnity Relief (Pure Therapeutic-grade essential oil)


Lynnity Relief (Pure Therapeutic-Grade Essential Oil) dijual secara atas talian, untuk lebih lanjut boleh layari;



 

No comments: