Cosmoderm

Friday, January 26, 2018

Let's Go Manchester Bersama Dashing

Assalamualaikum semua,

Terus terang sebenarnya rz bukan lah seorang peminat tegar sukan bola sepak (kaki bangku sebenarnya) tapi rz akui ianya diminati boleh semua golongan di seluruh dunia, tua, muda, lelaki, wanita. Di Malaysia khususnya, peminat bola sepak begitu luar biasa sambutannya.

Tapi bila rz kata bukan peminat tegar bola sepak, tak bermaksud rz tak suka tau? Rz sendiri pernah beberapa kali menonton perlawanan bola sepak secara live di stadium dan ternyata perasaan menonton di stadium berbanding menonton di TV sangat jauh berbeza. Keterujaan bersorak dan menonton tu ibarat berada di dunia yang berbeza, so rz tak hairan bila ada yang sampai boleh menangis bila pasukan pilihan mereka menang atau kalah, dahsyat! (Heyyy dalam hati kami pun ada taman tau?!)

DASHING LET'S GO MANCHESTER!

Dashing let's go manchester

Bila sebut pasal Manchester, rz yakin perkara pertama yang terlintas dalam fikiran korang adalah pasukan Manchester City (MCFC) Dan Manchester United (MUFC). Pernah tak terbayang korang menonton perlawanan di antara dua pasukan gergasi ini secara live di Stadium Etihad, UK? Rz tahu ramai yang berimpian sebegitu kan? Sebabnya rz pun sama juga, hahahaaaa. Hanya mampu berkata:

"Kalau lah boleh pergi..." 

Dashing let's go manchester

Say no more guys, kerana impian korang akan menjadi kenyataan. Dashing sedang menganjurkan peraduan Let's Go Manchester di mana hadiah utama adalah trip pergi balik 4H3M ke Manchester, United Kingdom yang merangkumi Tiket VIP untuk menyaksikan perlawanan di antara Manchester City Dan Manchester United di Stadium Etihad, UK bagi 6 pemenang bertuah. Penginapan dan makan minum ditanggung sepenuhnya! Excited tak?

Dashing let's go manchester
Bukan itu saja, pemenang bertuah juga akan ke:

1. National Football Museum
2. Stadium Old Trafford
3. Stadium Etihad
4. Stadium Anfield

Ada lagiiiiiii, pemenang juga berpeluang untuk bertemu dengan pemain lagenda MCFC, boleh selfie dan dapat autograf lagi! Tu dia! What more can you ask? (Terus speaking taaauuu, hahahaa)

BAGAIMANA NAK SERTAI?

Senang je caranya, tak perlu reka slogan dengan ayat jargon, tak perlu gambar cantik-cantik, tak payah meraih likes di socmed, hahahaa.

Dashing let's go manchester

Korang hanya perlu:

1. Beli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit.
2. Ambil gambar resit pembelian
3. Hantar gambar resit tersebut ke +60169972373 (WhatsApp)
4. Dalam WhatsApp, nyatakan juga
    a. Nama penuh (seperti di MyKad)
    b. Nombor MyKad
    c. Nombor Passport
    d. Outlet pembelian (cth: gua***an, Berjaya Times Square)

Sertai Sekarang juga kerana peraduan ini akan berakhir pads 31 Januari 2018. Rezeki masing-masing kita tak tau kan? Cuba jangan tak Cuba!

Untuk maklumat lebih lanjut, layari:

Facebook:

Laman web:

Helpline:
03-80238311

P/S: Teringin nak jumpa David Beckham, lol!

12 comments:

Akif Imtiyaz said...

Jadiiii apa tunggu lagi.. moh ler kita join contest ni..

razzwey razz said...

Jom! Ada rezeki, ke UK kitaaaaa

YB Shehan said...

okeh.. sempat lagi nk join..

Firzz Radzi said...

Sempat lagi.. Mana tahu leh honeymoon sekali.. Hahaha

mas saari said...

Senangnya nak join contest dia, nak suruh husband beli and join lah.

shazillahsani.com said...

Wahhhh... Bestnya.. Klu boleh menang... Hihihi

Mohaz Sue said...

Berbaloi-baloi kalau menang ni.. hadiah ohsem!

Lisa Nurulain said...

wah senang je .... kena join gak ni

Salina Johari said...

Mudah kan...k.sal pun nak join gak contest ni mana tau rezeki ke sana

Mama Kembar 3 said...

Moga ada rezeki kita nak pi kan Razi

Mamaleesyamiro said...

Kalau menang bertuah badan

qaseh dalia said...

Nk menang !